Poveste de Crăciun – tema 2 (111)

Un obicei care se adaugă celor străine „împrumutate” la noi este și Secret-Santa, acel joc în care ne atribuim rol de Moș Crăciun pentru cineva dintre apropiații care acceptă această distracție înainte de sosirea Adevăratului Moș. 

Pentru că online această variantă înseamnă imagini, dăruiește o bucurie în culori celor care accesează această pagină. Confecționează un ornament de brad pe un cub latura de 10cm. Ai la dispoziție șase cadrane pentru a spune o poveste. Nu uita să fixezi agățătoarea pe unul din colțuri, înainte să îl lipești. Dacă este mai ușor pentru tine, decorează fețele înainte de asamblare.

Spor la lucru!

Tema se desfășoară în perioada 17-23 decembrie 2018.
Pentru întrebări, folosește formularul de contact de mai jos (sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu).
Tot ce pot să reamintesc este că trebuie să respecți cerințele, să lucrezi singurel și să nu trișezi! Nu vrem să vedem creațiile părinților.
Scanează (dacă este posibil) sau realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliț, și trimite creația ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat în format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu, vârsta și clasa, pentru a putea organiza expoziția virtuală.
Distracție plăcută!

Participanți:

Sara Fabiana Andreia C., 11 ani,  Moisei - Maramures
Sara Fabiana Andreia C., 11 ani, Moisei – Maramures

Dacă vrei să primești pe mail tema săptămânală, chiar când este anunțată, abonează-te aici.
Dacă vrei să fii la curent cu articolele de pe blog, abonează-te aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.