Început de iarnă – tema 3 (99) – ornament de brad

Deja începe să se simtă în aer miros de scorțișoară și cozonac, iar bradul așteaptă să fie împodobit. Tema acestei săptămâni presupune realizarea unei steluțe ce poate fi agățată pe o rămurică, ceea ce înseamnă că nu trebuie să fie nici foarte mare, nici foarte grea… Steluța trebuie să aibă minim cinci brațe, iar materialul din care va fi realizată este la alegerea fiecăruia. Fotografia va fi însoțită de o scurtă descriere, care să cuprindă materialele utilizate și indicații de lucru.

Provocați-i și pe cei mici să găsească singuri soluții pentru tema dată.

Încercați să interveniți cât mai puțin și să lăsați copilul să caute singur soluții pentru problemele cu care se confruntă!

Spor la lucru!

Tema se desfășoară în perioada 11-17 decembrie 2017.
Pentru întrebări, folosește formularul de contact de mai jos (sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu).
Tot ce pot să reamintesc este că trebuie să respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi! Nu vrem să vedem creațiile părinților.
Scanează (dacă este posibil) sau realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat în format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu, vârsta și clasa, pentru a putea organiza expoziția virtuală.
Distracție plăcută!

Participanți:

Ana Gabriela P., București, clasa a III-a

Ana Gabriela P., București, clasa a III-a

Ana Gabriela P., București, clasa a III-a

Casian I., Vălenii de Munte, 6 ani

Casian I., Vălenii de Munte, 6 ani. Mod de realizare: se întinde aluat cu un sucitor și se decupează o steluță. Se adaugă glitter după gust. Nu este comestibilă.

 

Sofia Ana Maria C., 5 ani, Grupa Mare, Moisei - Maramures

Sofia Ana Maria C., 5 ani, Grupa Mare, Moisei – Maramures. Steluță realizată din plastilină și decupată cu ajutorul formelor de praăjituri. Vopsită cu spray auriu.

 

Sara Fabiana Andreia C., 10 ani, Moisei - Maramures

Sara Fabiana Andreia C., 10 ani, Moisei – Maramures. Steluță realizată din macaroane și perluțe cu ajutorul pistolului de lipit. Vopsite cu spray auriu.

 


Dacă vrei să primești pe mail tema săptămânală, chiar când este anunțată, abonează-te aici.
Dacă vrei să fii la curent cu articolele de pe blog, abonează-te aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.