În prag de vacanță – tema 1 (106)

Copiii au început deja să numere zilele până la „vacanță”. Recunosc că am avut o dilemă… am două teme cu care aș fi început seria, dar nu le pot lansa pe amândouă… pentru că… săptămâna aceasta este 1 Iunie, Ziua copilului, și al doilea an în care stăm acasă și sărbătorim cu cei mici. Nu știu dacă e mai bine sau mai rău… mie îmi plăcea când eram la școală, o petrecere, jocuri în curte… așa… unii nu se vor alege cu nimic, căci nu toți părinții înțeleg că această zi le e dedicată.

Însă, cel puțin în București, evenimente vor fi, se deschide târgul de carte Bookfest (sâmbătă am și eu evenimente acolo), și aveți de unde alege.

Tema noastră va fi una de desen. Deși recunosc că sunt fanul acelor desene cu copilași de toate neamurile în jurul globului, îi las pe cei mici să decidă ce înseamnă pentru ei „Ziua copilului”, și să exprime acest lucru printr-un desen. Rog însă ca desenul să vină și cu explicația artistului, să nu avem probleme de înțelegere.

Spor la lucru!

Tema se desfășoară în perioada 28 mai – 3 iunie 2018.
Pentru întrebări, folosește formularul de contact de mai jos (sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu).
Tot ce pot să reamintesc este că trebuie să respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi! Nu vrem să vedem creațiile părinților.
Scanează (dacă este posibil) sau realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat în format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu, vârsta și clasa, pentru a putea organiza expoziția virtuală.
Distracție plăcută!

Participanți:

Alexandra Maria J., Focșani, Clasa pregătitoare

Alexandra Maria J., Focșani, Clasa pregătitoare – „Ziua copiilor și a animalelor”


Dacă vrei să primești pe mail tema săptămânală, chiar când este anunțată, abonează-te aici.
Dacă vrei să fii la curent cu articolele de pe blog, abonează-te aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.