Culori de toamnă – tema 1 (107)

A trecut deja prima săptămână de școală, mai greu de acceptat de cei care își amintesc cum era când școala începea pe 15… Însă sper că entuziasmul se păstrează și pentru manifestări artistice.

Vă propun în această săptămână o temă simplă: o felicitare cu o frunză, în culorile toamnei. Dimensiunea: a6, adică tăiați un carton mare pe jumătate și îl îndoiți. Frunza poate fi realizată cu orice tehnică doriți, nu există restricții. Singura cerință este să aibă cel puțin trei nuanțe de toamnă în compoziție. Decorați felicitarea și apoi arătați-ne ce ați lucrat.

Pentru cei care au nevoie de o sursă de inspirație, puteți folosi modelul de felicitare propus săptămâna trecută pe site. Îl puteți realiza și pe acesta, însă nu vă recomand să imprimați pe hârtie colorată, căci irosiți materialul dacă scopul este o singură felicitare. Urmăriți instrucțiunile și decupați liber.

Spor la lucru!

Tema se desfășoară în perioada 17-23 septembrie 2018.
Pentru întrebări, folosește formularul de contact de mai jos (sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu).
Tot ce pot să reamintesc este că trebuie să respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi! Nu vrem să vedem creațiile părinților.
Scanează (dacă este posibil) sau realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat în format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu, vârsta și clasa, pentru a putea organiza expoziția virtuală.
Distracție plăcută!

Participanți:

Anastasia S., Arad, clasa a IV-a

Anastasia S., Arad, clasa a IV-a

Ana Gabriela P., București, clasa a IV-a

Ana Gabriela P., București, clasa a IV-a


Dacă vrei să primești pe mail tema săptămânală, chiar când este anunțată, abonează-te aici.
Dacă vrei să fii la curent cu articolele de pe blog, abonează-te aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.