Concursul: Zile de toamnă (78-1)

Etapa întâi: 15-21 septembrie 2014

Începem seria temelor din acest an școlar cu o temă de pictură: Pădure toamna. Pentru a realiza tema, imaginează-ți că zbori deasupra unei păduri. Nu vei vedea trunchiuri si ramuri, vei vedea doar o explozie de culori. Ia o coală A4, îndoaie muchia mică aprox. 1 cm, și delimitează cu o riglă acest spațiu de restul paginii. Pregătește apoi pe planșetă cel puțin 10 nuanțe de culoare, pornind de la roșu, la portocaliu, galben, maro. Poți să strecori și nuanțe de verde deschis. Nu face risipă de material, cu un bețișor ia doar atât cât ai nevoie. Folosește tempera rămasă dintr-o nuanță pentru a obține o alta.

Începe tabloul. Cu ajutorul unui bețișor de urechi, sau un creion cu radieră (ceva mic, rotund și moale, cu rol de ștampilă), adaugă pe coală picături colorate. Pentru fiecare culoare folosită realizează în spațiul pe care l-ai delimitat la început un pătrățel colorat. La final vei avea aici toată paleta de culori folosită pentru a realiza tabloul

Spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie  respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Pentru întrebări, folosiţi pagina dedicată concurenţilor, sau adresa de mail de mai jos dacă nu ați mai participat până acum și nu aveți cont activ. Solicitați pe mail, la înscriere, crearea contului.

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.