Concursul: Vin sărbătorile! (4-3)

Rezultatele probei:

  • Pitici Năzdrăvani: Maria Ruxandra F.
  • Năzdrăvani: Victor T., Iris H., Adina Maria U
  • Şcolari Năzdrăvani: Andrei H., Andreea Alexandra C., Alexandra V.

Etapa a doua: 20 decembrie 2009.

A treia probă a concursului Vin sărbătorile! îţi pune la încercare creativitatea. Bradul trebuie decorat, iar tu, ca un Năzdrăvan Talentat, trebuie să-ţi aduci contribuţia. M-am gândit iniţial să realizezi puţină ghirlandă-lănţişor, dar mi s-a părut mult prea puţin pentru talentul extraordinar de care ai dat dovadă până acum.

Proba presupune şi ajutor din partea părinţilor, mai ales la grupa mică, pentru că ai nevoie de un ac cu aţă, mai periculos de manevrat. De asemenea, la grupa de pitici părinţii decupează şi şablonul.

Aşadar, te invit să confecţionezi un glob. Pentru operatiunile care implica printarea şablonului şi manevrarea acului, cere ajutorul părinţilor. În rest trebuie să te descurci singurel cu înşiratul mărgelelor, decorarea feliilor de hârtie şi aşezarea lor corectă.

Glob din hartie
Detalii

Tot ce pot să-ţi reamintesc este că trebuie să lucrezi singurel, spiriduşii Moşului călătoresc prin toată lumea în luna decembrie şi vor vedea dacă trişezi.

Când ai terminat, realizează o fotografie, (de preferat la lumina zilei, şi aşează în spate drept decor o coală de hârtie) şi trimite-le la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 20 decembrie 2009. Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la primele etape al concursului, dar vei porni cu un “handicap”. Ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.