Concursul: Vin sărbătorile! (4-2)

Rezultatele probei:

  • Pitici Năzdrăvani: Maria Ruxandra F., Roxana Maria V.
  • Năzdrăvani: Andrei Horia H., Alexandru T., Adina Maria U
  • Şcolari Năzdrăvani: Andrei G., Radu G., Andreea Alexandra C.

Etapa a doua: 13 decembrie 2009.

A doua probă a concursului Vin sărbătorile! îţi pune la încercare îndemânarea. Trebuie să modelezi din plastilina un om de zăpadă şi să realizezi un glob magic. Globul de sticlă este imaginar, bine-nţeles, nu trebuie realizat din plastilină

Priveşte cu atenţie imaginea de mai jos. Pentru suportul globului foloseşte un capac de borcan. Pe acesta construieşte omul de zăpadă, aşa cum îţi doreşti, ca şi cum ar urma să fie interiorul unui glob magic de sărbători.

Om de zăpadăTot ce pot să-ţi reamintesc este că trebuie să lucrezi singurel, spiriduşii Moşului călătoresc prin toată lumea în luna decembrie şi vor vedea dacă trişezi.

Când ai terminat, realizează o fotografie, (de preferat la lumina zilei) şi trimite-le la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 13 decembrie 2009. Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la prima etapă a concursului, dar vei porni cu un “handicap”. Ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

Grupa Pitici Năzdrăvani:

 

Grupa Năzdrăvani:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.