Concursul: Ţurţuri de cristal (39-3)

Etapa a treia: 6-12 februarie 2012

Am mai spus că nu-mi plac sărbătorile importate, dar cum în mod sigur de Dragobete vom fi prinşi cu mărţişoarele, ne ocupăm săptămâna aceasta de sărbătoarea “inimii”.

Sper ca tema să fie amuzantă, dar şi provocatoare: vreau să vă imaginaţi că într-un ghiveci aţi plantat câteva seminţe magice. Au înflorit… dar… surpriză! În locul unei flori cu petale clasice avem inimioare! Piticii vor pune povestea pe hârtie, cu creioane, acuarele ori carioci, aşa cum vor considera de cuviinţă. Năzdrăvanii vor realiza un colaj, basorelief sau 3D, la alegere. Şcolarii în schimb vor folosi un ghiveci, sau vor improviza unul, şi vor avea cel puţin trei flori-inimioare.

Pot fi folosite orice materiale şi orice tehnici.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie  respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, sau scanează şi trimite creaţia ta până la 12 februarie 2012 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

În cazul grupurilor de copii care participă sub coordonarea unui cadru didactic, şi nu a părinţilor, numărul de lucrări ce pot fi înscrise este limitat la 3 pentru fiecare cadru didactic.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Poţi participa la această probă chiar dacă nu ai participat şi primele probe ale concursului.

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.