Concursul: Ţurţuri de cristal (39-1)

Rezultatele probei:

  • Pitici Năzdrăvani: Maria Ruxandra F., Roxana Maria V., Ana Daria S.
  • Năzdrăvani: Iris H., Alexandru T., Antonia Teodora T.
  • Şcolari Năzdrăvani: Andrei H., Theodora Amely N., Razvan Viorel U.

Etapa întâi: 23 – 29 ianuarie 2012

Săptămâna aceasta aniversăm Mica Unire, aşa cum este cunoscut evenimentul de la 24 ianuarie 1859. Dacă istoria a devenit mai puţin importantă pentru mulţi dintre noi, să încercăm, măcar din când în când, să ne simţim români.

Şi, de multe ori, sentimentul este mai puternic dacă îmbraci hainele potrivite. Aşa că anul acesta am decis să încercăm să coasem o ie. Nu va fi la fel de înflorată ca cele cusute de bunicile noastre, dar cred că rezultatul va fi la înălţime.

Piticii pot realiza modelul într-o singură culoare, Năzdrăvanii şi Şcolarii vor îmbina culorile conform modelului. Bine-nţeles, fiecare copil va alege un model – fetiţă sau băieţel, după cum doreşte. Detalii de realizare găsiţi aici.

Spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie  respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la 29 ianuarie 2012 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

În cazul grupurilor de copii care participă sub coordonarea unui cadru didactic, şi nu a părinţilor, numărul de lucrări ce pot fi înscrise este limitat la 3 pentru fiecare cadru didactic.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

2 Comments

  1. dati-mi va rog un link de unde poat scoate aceasta plansa de cusut

    as vre sa ma ma joc cu fiica mea de 5 ani in weekend

    multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.