Concursul: Toamnă cu surprize (67-1)

Etapa întâi: 28 octombrie – 3 noiembrie 2013

Săptămâna aceasta toți copiii se agită. Prin alte părți ale lumii mai mult, pe la noi mai puțin… Halloweenul a devenit la noi prilej de distracție cu colegii la școală sau la grădiniță, un carnaval improvizat, ceva ce copiilor noștri le cam lipsește: distracția.

Cu ajutorul editurii Casa, care oferă și premiile acestui concurs, am ales tema săptămânii: confecționarea unui liliac. Mai jos aveți o imagine orientativă.

Pentru corpul liliacului folosiți obligatoriu o castană. Indicațiile spun că este o castană comestibilă, se găsesc în magazine, și puteți alege 2-3 cu forma potrivită, sau puteți căuta în parc una acceptabilă. Pentru cap puteți folosi o bilă de lemn, pictată, sau, dacă nu aveți la îndemână, puteți confecționa bilițe din papier-mache. Orice altă idee este acceptată. Urechiușele sunt două cuișoare, sigur găsiți prin bucătărie. Pentru aripi folosiți carton negru și creion alb.

Editura Casa - Figurine din materiale de toamnă

Spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie  respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Concursul Toamna cu surprize beneficiază de 5 premii oferite de Editura Casa, constând în cinci seturi a câte doua volume la alegere din colecția Idei Creative (în limita stocului existent la finalul concursului).

Din colecția actuală și viitoare a editurii:

Editura Casa - Figurine din materiale de toamnă

Pentru fiecare temă rezolvată, copiii care participă primesc o şansă la tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre premii. Premiile nu vor fi cumulate, chiar dacă vor ieşi la extragere ambele sau toate trei numerele aparţinând unui singur copil. Un participant va primi un singur premiu, iar pentru celelalte premii se va trece la o nouă extragere.

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 3 zile de la anunţarea norocoşilor (pe blog, la secţiunea “Din culisele concursurilor“), acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi. Prin revendicarea unui premiu se înţelege adăugarea unui mesaj, în cadrul articolului dedicat câștigătorilor, care să conţină adresa şi datele de indentificare.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 18 noiembrie. Câştigătorii vor fi anunţaţi public, nu personal fiecare în parte, iar pentru a fi la curent cu detaliile următiţi articolele de pe blog prin intermediul abonamentului, realizabil aici.

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.