Concursul: Sfârşit de iarnă (7-2)

Etapa a doua: 21 februarie 2010.

Se spune despre februarie că este luna dragostei. Năzdrăvanii au de realizat în această săptămână o felicitare, astfel:

Piticii Năzdrăvani trebuie să decoreze o inimioară. Va fi decupată de părinţi, apoi fiecare copil va alege cum vrea s-o împodobească.

Năzdrăvanii au de făcut o felicitare, în formă de inimioară, decupată, cu interior şi exterior. Au libertate totală pentru decor (copiii, nu părinţii). În schimb, tot copiii trebuie să se gândească pentru cine realizează felicitarea, chiar dacă nu-şi vor face curaj s-o şi ofere. La interior, mesajul va fi: “Tu eşti special/ă pentru că…”, iar ei trebuie să completeze propoziţia. “…pentru că îţi plac desenele animate” este un motiv suficient de bun. Dar să vedem ei la ce se vor gândi.

Tot ce pot să-ţi reamintesc este că trebuie să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Scanează cu mare grijă, sau realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, şi trimite creaţia ta la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 21 februarie 2010. Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la prima etapă a concursului, dar vei porni cu un “handicap”. Ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Spor la treabă!

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.