Concursul: Seri lungi de iarnă (68-3)

Etapa a treia: 2-8 decembrie 2013

Săptămâna aceasta vom realiza o felicitare. Nu orice felicitare, ci una cu interior și exterior. Cerințe:

– felicitarea va fi decorata atat la interior, cat si pe coperta.
– decorurile obligatorii sunt un fulg de nea și un brăduț. Copiii hotarăsc care va fi coperta, care interiorul. Orice materiale și orice tehnici sunt permise.
– felicitarea va fi maxim A5 îndoită.

Pentru că este ultima temă oficială acestui an, felicitările confecționate vor avea un destinatar. Pe sistemul ce prinde tot mai mult contur și la noi, „Secret Santa”, vom expedia felicitarile. În momentul în care trimiteți cele două imagini cu creația, adăugați în mail și adresa poștală completă, dacă doriți să expediați felicitarea, și să primiți la rândul vostru una. La încheierea concursului, veți primi o adresă la care trebuie să expediați cât mai repede felicitarea. Puteți profita săptămâna aceasta să cumpărați deja un timbru sau plic timbrat, pentru ca săptămâna viitoare doar să introduceți felicitarea în cutia poștală.

Dacă aveți preferințe, și doriți să trimiteți cuiva anume dintre concurenți o felicitare, veți confecționa și trimite una în afara concursului. O puteți realiza oricum doriți, nu este supusă regulilor. Solicitați la înscriere adresa destinatarului, și îi veți putea face o surpriză.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie  respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

 

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Poţi participa la această probă chiar dacă nu ai participat şi primele probe ale concursului.

Concursul Seri lungi de iarnă beneficiază de 5 premii oferite de Editura Cartea Copiilor, constând în cinci vouchere în valoare de 25 lei, valabile în librăria editurii.

Recomandări pentru câştigători:

Pentru fiecare temă rezolvată, copiii care participă primesc o şansă la tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre premii. Premiile nu vor fi cumulate, chiar dacă vor ieşi la extragere ambele sau toate trei numerele aparţinând unui singur copil. Un participant va primi un singur premiu, iar pentru celelalte premii se va trece la o nouă extragere.

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 3 zile de la anunţarea norocoşilor (pe blog, la secţiunea “Din culisele concursurilor“), acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi. Prin revendicarea unui premiu se înţelege adăugarea unui mesaj, în cadrul articolului dedicat, care să conţină adresa şi datele de indentificare.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 9 decembrie. Câştigătorii vor fi anunţaţi public, nu personal fiecare în parte, iar pentru a fi la curent cu detaliile următiţi articolele de pe blog prin intermediul abonamentului, realizabil aici.

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.