Concursul: Pulbere de brumă (35-3)

Etapa a treia: 31 octombrie – 6 noiembrie 2011

Ultima probă din concursul “Pulbere de Brumă” este una de colaj 3D. Copiii trebuie să realizeze o vieţuitoare – orice vertebrat sau nevertebrat, folosind un acordeon din hârtie, sau mai multe dacă este cazul. Puteţi porni de aici, sau puteţi căuta exemple pe internet. În spatele figurinei va trebui să desenaţi/realizaţi un decor reprezentând mediul ei de viaţă.

Piticii vor folosi un singur acordeon, şi un exemplu simplu găsiţi aici. Năzdrăvanii vor folosi două acordeoane, iar Şcolarii – trei. Alegerea temei este liberă, iar numărul de acordeoane menţionat este minim necesar în realizarea probei.

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la 6 noiembrie 2011 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Concursul Pulbere de brumă beneficiază de 16 premii acordate de Editura Casa. Acestea vor fi oferite prin tragere la sorţi, pentru fiecare categorie aflată în concurs. Copiii care participă la cel puţin două dintre cele trei probe ale concursului vor avea o singură şansă la tragerea la sorţi, pentru a câştiga unul dintre cele două premii oferite la fiecare categorie.

În cazul grupurilor de copii care participă sub coordonarea unui cadru didactic, şi nu a părinţilor, numărul de lucrări ce pot fi înscrise este limitat la 3 pentru fiecare cadru didactic.

Premiul oferit de Editura Casa fiecărui câştigător constă într-un număr din colecţia “Idei creative”:

Figurine din baloane - Idei Creative 53Figurine hazlii din hartie - Idei Creative 52Ornamente şi jucării din foi gumate - Idei Creative 51Pictură pe sticlă şi porţelan - Idei Creative nr. 49

 

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 7 zile de la anunţarea câştigătorilor, acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi. Editura Casa decide, în funcţie de recomandările de mai sus şi stocul disponibil, premiul fiecărui câştigător.

Participanţii etapei:

Rezultatele probei:

  • Pitici Năzdrăvani: Maria Ruxandra F ., Roxana Maria V., Tudor Vlad N.
  • Năzdrăvani: 5 ani: Andrei Horia H., Iris H., Adina Maria U .
    6 ani: Gabriel Sebastian S., Radu V ., Laura H .
  • Şcolari Năzdrăvani: Alexandra V., Ioana H., Dragoş Mihai B.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.