Concursul: Pulbere de brumă (35-1)

Etapa a doua:  17-23 octombrie 2011.

Învăţăm de mici că ambalajul unui produs contează, şi învăţăm acest lucru fără să vrem. Ambalajul cel mai frumos ne atrage… Dar ai confecţionat vreodată un ambalaj? Proba acestei săptămâni este puţin neobişnuită, dar sper că va fi foarte amuzanţă. Imaginează-ţi că ai pregătit împreună cu mama sau bunica dulceţuri, murături sau compot pentru iarnă. Trebuie să “vinzi” un borcan celui mai bun prieten, dar trebuie să îl ambalezi corespunzător.

Pentru această probă ai nevoie de un borcan – cu dulceaţă sau compot (să nu fie gol). Trebuie să îi confecţionezi o etichetă şi un capac de hârtie (aruncă un ochi aici să vezi un exemplu), în aşa fel încât borcanul tău să fie deosebit, iar prietenul să fie convins că doreşte să-l cumpere. Poţi folosi orice material doreşti, orice tehnică. La această probă libertatea este totală. O singura condiţie importantă, eticheta va trebui să apară într-o singură fotografie! Nu acoperi borcanul integral, doar partea din faţă, vizibilă, a acestuia.

Piticii vor pregăti un borcan, Năzdrăvanii două, iar Şcolarii – trei.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie  respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la 23 octombrie 2011 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Concursul Pulbere de brumă beneficiază de 16 premii acordate de Editura Casa. Acestea vor fi oferite prin tragere la sorţi, pentru fiecare categorie aflată în concurs. Copiii care participă la cel puţin două dintre cele trei probe ale concursului vor avea o singură şansă la tragerea la sorţi, pentru a câştiga unul dintre cele două premii oferite la fiecare categorie.

În cazul grupurilor de copii care participă sub coordonarea unui cadru didactic, şi nu a părinţilor, numărul de lucrări ce pot fi înscrise este limitat la 3 pentru fiecare cadru didactic.

Premiul oferit de Editura Casa fiecărui câştigător constă într-un număr din colecţia “Idei creative”:

Figurine din baloane - Idei Creative 53Figurine hazlii din hartie - Idei Creative 52Ornamente şi jucării din foi gumate - Idei Creative 51Pictură pe sticlă şi porţelan - Idei Creative nr. 49

 

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 7 zile de la anunţarea câştigătorilor, acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi. Editura Casa decide, în funcţie de recomandările de mai sus şi stocul disponibil, premiul fiecărui câştigător.

Participanți:

Rezultatele probei:

  • Pitici Năzdrăvani: Andrei Cristian M.,Tudor Vlad N ., Daria Andreea P..
  • Năzdrăvani: 5 ani: Adina Maria U., Lucian Andrei B ., Andrei Horia H.
    6 ani: Gabriel Sebastian S., Mihai C ., Radu V.
  • Şcolari Năzdrăvani: Dragos Mihai B ., Răzvan Viorel U ., Alexandra V .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.