Concursul: În aşteptarea lui Făurar (6-3)

Etapa a doua: 7 februarie 2010.

A treia probă a concursului În aşteptarea lui Făurar este o probă de modelaj. Năzdrăvanii trebuie să realizeze un colaj, pe tema “Iarna la săniuş”, pentru realizarea căruia vor folosi plastilină.

Colajul va fi realizat pe dimensiunea unei coli A4, şi nu vor fi folosite şabloane sau forme pentru plastilină. Tot ceea ce pot utiliza este un cuţitaş special pentru modelaj.

Imaginea trebuie să includă, ca elemente obligatorii, un copil, o sanie, un copăcel. În rest, fiecare este liber să decoreze tabloul cum doreşte.

Nu uita că trebuie să lucrezi singurel!

Scanează cu mare grijă (deşi nu îţi recomand să aşezi plastilina direct pe scanner), sau realizează o fotografie, (de preferat la lumina zilei) şi trimite creaţia ta la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 7 februarie 2010. Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la primele etape ale concursului, dar ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

 Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.