Concursul: În aşteptarea lui Făurar (6-1)

Etapa întâi: 24 ianuarie 2010.

La sfârşitul acestei săptămâni aniversăm Unirea cea Mică, înfăptuită la 24 ianuarie 1859. Şi pentru că atunci s-a cântat din inimă Hora unirii, tema acestei săptămâni este legată de acest moment.

Hora unirii

Hora unirii

Năzdrăvanii trebuie să realizeze o horă, din omuleţi de hârtie, pe care să-i “îmbrace” apoi în costume naţionale, cu ajutorul creioanelor sau cariocilor.

Grupa de Pitici trebuie să realizeze patru omuleţi, grupa de Năzdrăvani opt.

Piticii pot primi ajutor la realizarea şablonului pentru decupat. Dacă îndemânarea nu este suficientă, pot primi ajutor şi la decupaj, dar nu la decorarea omuleţilor. La trimiterea creaţiilor se va menţiona ce ajutor a fost oferit.

Năzdrăvanii trebuie să se descurce singurei. Sper ca imaginile de aici, şi explicaţiile părinţilor să le fie suficiente.

Tot ce pot să-ţi reamintesc este că trebuie să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Scanează cu mare grijă, sau realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, pentru ambele părţi ale desenelor, şi trimite creaţia ta la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 24 ianuarie 2010. Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

Grupa Pitici-Năzdrăvani

2 Comments

  1. Pingback: Papusa confectionata din lingura de lemn | Talente de Năzdrăvani

  2. Pingback: Hora Unirii din hârtie | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.