Concursul: Idei din alte vremi (88-3)

Etapa întâi: 15-21 iunie 2015

Rămânem încă în aria jocurilor de altă dată, tot cu un exercițiu de țesut, dar de data aceasta cu fâșii de hârtie. Am mai povestit despre această tehnică de-a lungul timpului, și tema va fi realizarea unui covoraș de dimensiune A5. Dacă părinții nu se descurcă pentru a confecționa „ițele”, tăind cu cutterul hârtia, le puteți realiza din benzi de quilling astfel: așezați o bandă adezivă cu partea lipicioasă în sus, și aranjați benzile de hârtie una lângă cealaltă. Când ați terminat, lipiți încă odată banda adezivă, și pe deasupra fâșiilor. Avantajul la această „fabricare” este aceea că puteți folosi ițe de diferite culori.

În partea a doua, țeseți, tot cu fâșii de hârtie, orice model doriți, la alegere.

Spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie să respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Pentru întrebări, folosiţi formularul de contact de mai jos, sau adresa de mail la care trimiteți creația. Dacă nu ați mai participat niciodată, specificați acest lucru când trimiteți creația.

Sugestii:

felicitare-ou-tesutSa tesem frumos cu hartieSa tesem frumos cu hartie idei-creative106-casa1

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, sau scanează şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta. Pentru înscrierea în concurs este obligatorie și trimiterea unei imagini-martor, autorul cu creația în mână. Aceasta nu va fi publicată pe site, ci doar prima imagine, conținând doar creația.

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

Fâșii de hârtie țesute

Sara Fabiana Andreia C., Moisei, clasa aIIa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.