Concursul: Fulgi de nea (21-2)

Etapa a doua: 19 decembrie 2010.

Luna decembrie este luna provocărilor. Săptămâna aceasta suntem tot cu gândul la pomul de Crăciun, pe care, dacă nu l-aţi împodobit încă, cu siguranţă o veţi face curând. Ce îi pregătim special în această săptămână? Un ornament confecţionat dintr-un carton de ouă. Poate fi tăiat, îndoit, pictat, decorat, important este ca ornamentul final să aibă ca element principal o parte din cofraj.

Dacă nu aveţi idei, Ani vă poate da pe mail câteva sugestii.

Şi, pentru că este destul de dificil de tăiat cartonul pentru ouă, părinţii se pot implica în această parte a proiectului. Nu uitaţi însă ca, la expediere, să menţionaţi gradul de implicare. Nu uitaţi nici faptul că este un proiect pentru copii, şi este de preferat să lucreze singurei cât mai mult. Pentru părinţi avem o secţiune specială, dacă doresc să expună creaţiile.

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei şi trimite creaţia ta până la 19 decembrie 2010 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu .

Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la prima etapă a concursului, dar vei porni cu un “handicap”. Ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Spor la lucru!

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.