Concursul: Fulgi de nea (21-1)

Etapa întâi: 12 decembrie 2010.

Începem să ne pregătim pentru sărbători, şi ne gândim la cel mai important element de decor: pomul de iarnă. Cutiile cu ornamente din anii precedenşi abia aşteaptă să fie scoase din cămară, dar până atunci, să pregătim şi unul nou.

Tema acestei săptămâni va fi un pic altfel decât cele de până acum. Va trebui realizat un ornament folosind cârlige de rufe, din lemn. Propun două modele, un avion şi un fluture, despre care găsiţi detalii aici. Cei mai curajoşi pot căuta şi alte modele, cu condiţia de a transforma cârligul. Fiecare copil poate pregăti ce ornament doreşte, pe măsura puterilor şi îndemânării sale, pentru că va trebui să lucreze singurel. Dacă totuşi este nevoie de intervenţia părinţilor, menţionaţi în ce a constat aceasta.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la 12 decembrie 2010 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu .

Dacă fişierul este prea mare pentru mail, foloseşte www.transfer.ro pentru a-l trimite.

Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

Grupa Năzdrăvani:

Grupa Școlari Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.