Concursul: Frunze de brumărel (34-3)

Etapa a treia: 10-17 octombrie 2011

Vă era dor de ac şi aţă? N-am mai cusut de ceva vreme, şi îmi e teamă să nu fi uitat. Am pregătit o temă rapidă, o frunză de toamnă. Modelul îl găsiţi aici, este pregătit A6, adică patru pe o pagina a4. Puteţi să îl printaţi la dimensiunea lui, sau un pic mai mare, dacă vă este mai uşor.

Printaţi pe carton, şi urmaţi indicaţiile de aici pentru a finaliza cusătura. Decoraţi la final cu creioane sau carioci.

Dacă Piticii consideră proba prea dificilă, folosiţi modelul şi realizaţi un colaj din aţă tocată. Luaţi bumbac maro, portocaliu ori galben (orice culoare “de toamnă”) şi tocaţi-l cât puteţi de mărunt. Pictaţi apoi frunza cu lipici, şi adăugaţi puful tocat. Atenţie să nu depăşiţi marginile!

Inspiraţie maximă şi spor la lucru!

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, sau scanează şi trimite creaţia ta până la 17 octombrie 2011 la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.