Concursul: Cu gândul la Cireşar (12-1)

Etapa întâi: 30 mai 2010.

Săptămâna aceasta vom avea o altfel de probă. În primul rând, nu ar fi corect ca Năzdrăvanii mari şi mici să lucreze de două ori, atât pentru concursul special, cât şi pentru proba săptămânală. De aceea, toţi participanţii vor realiza o lucrare pe tema Lumea mea cea mică e foarte diferită, conform cerinţelor stabilite [vezi detalii].

Lucrările Năzdrăvanilor vor fi prezente pe această pagină, şi le vor puncta ca şi până acum, pe grila de punctaj. Dacă doresc, pot strânge voturi şi la proba specială. Oricum vor participa la tragerea la sorţi pentru cele cinci cărţi de colorat.

Lucrările vor fi afişate duminică, 30 mai, iar ticheţelul pentru “cel mai harnic Năzdrăvan” se va acorda primei creaţii sosite în această săptămână.

Spor la lucru!

Tot ce pot să-ţi reamintesc este că trebuie să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Scanează cu mare grijă, sau realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, şi trimite creaţia ta la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 30 mai 2010. Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.