Concursul: Adiere de primăvară (10-2)

Etapa a doua: 25 aprilie 2010.

Proba acestei săptămâni este una de imaginaţie şi decupaj. Copiii trebuie să realizeze un colaj geometric. Toate elementele trebuie realizate din cercuri, triunghiuri, pătrate şi dreptunghiuri, romburi sau ovale, pentagoane sau hexagoane. Formele vor fi desenate de părinţi, dacă copiii nu se descurcă cu şabloane, decupate obligatoriu de copii, iar apoi îmbinate pe o coală A4.

Elemente obligatorii: un soare, un nor, un copăcel, o căsuţă şi două floricele.

Năzdrăvanii trebuie să adauge şi un element “surpriză”, pe lângă cele obligatorii. Vor alege singuri care va fi acesta, şi, obligatoriu, realizat din figuri geometrice.

Modelul de mai jos este orientativ. Pot fi adăugate alte decoraţiuni, cu menţiunea că trebuie realizate din forme geometrice. Elementele pot fi realizate din hârtie glasată, sau pot fi pictate, apoi decupate.

Colaj geometric

Tot ce pot să-ţi reamintesc este că trebuie să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, şi trimite creaţia ta la adresa participanti@talentedenazdravani.eu până la 25 aprilie 2010. Verifică apoi această pagină, imediat ce primeşti pe mail fişa de evaluare a celorlalţi participanţi.

Atenţie! Poţi participa la aceast probă chiar daca nu ai participat la prima etapă a concursului, dar vei porni cu un “handicap”. Ceilalţi concurenţi vor avea un avantaj în clasament. Ideal este să participi la toate probele unui concurs şi să acumulezi puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Spor la treabă!

Participanţii etapei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.