Concurs: Tolba cu povești (91-3)

Etapa întâi: 30 noiembrie – 6 decembrie 2015

 

Săptămâna aceasta ne pregătim toți cu entuziasm pentru weekend, când faptele frumoase de peste an își vor găsi răsplata în ghetuțe. Am pregătit pentru copii o activitate potrivită, de a confecționa, țesând cu fâșii de hârtie, o ghetuță pentru Moș Nicolae. Însă aceasta nu este chiar potrivită titlului pe care l-am ales pentru acest concurs. Așadar, va fi încă o temă integrată, lectură și desen/pictură. Ce aveți de făcut: citiți legenda lui Moș Nicolae și reprezentați grafic momentul din povestire care v-a impresionat cel mai mult. Se subînțelege că cei mici vor avea nevoie de ajutorul părinților pentru a parcurge textul, dar aștept cu nerăbdare să văd creațiile.

Prin „impresionat” se înțelege momentul în care sentimentele au avut intensitate maximă, fie ele pozitive sau negative.

Spor la lucru!

Pentru întrebări, folosiţi formularul de contact de mai jos, sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu.

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie  respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat în format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta. Pentru înscrierea în concurs este obligatorie și trimiterea unei imagini-martor, autorul cu creația în mână. Aceasta nu va fi publicată pe site, ci doar prima imagine, conținând doar creația.

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Poţi participa la această probă chiar dacă nu ai participat şi primele probe ale concursului.

Participanți:

Sara Fabiana Andreia C.,  8 ani, Moisei

Sara Fabiana Andreia C., 8 ani, Moisei

Iustina Maria C., clasa I

Iustina Maria C., clasa I

Ionela A, clasa a IVa

Ionela A, clasa a IVa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.