Alexandra J., Focșani, 4 ani: Scena preferata : “O vulpe mananca pestii. S-a bagat in caruta si a furat toti pestii si a ajuns taranul acasa la nevasta lui si nu a adus vulpea ca a uitat-o, si nu a facut o gecuta de blana. Si am colorat-o singura” Scena care i-a placut mai putin: “Ursuletul a bagat coada in apa sa prinda un peste dar i-a cazut coada si s-a dus submarin ca un pestisor, dar tot nu a prins nici un peste, ca a ratat.Si i-a cazut coada si nu mai putea sa prinda pestisorii, si am desenat-o singurica.”

Alexandra J., Focșani, 4 ani: Scena preferata : “O vulpe mananca pestii. S-a bagat in caruta si a furat toti pestii si a ajuns taranul acasa la nevasta lui si nu a adus vulpea ca a uitat-o, si nu a facut o gecuta de blana. Si am colorat-o singura”

Scena care i-a placut mai putin: “Ursuletul a bagat coada in apa sa prinda un peste dar i-a cazut coada si s-a dus submarin ca un pestisor, dar tot nu a prins nici un peste, ca a ratat.Si i-a cazut coada si nu mai putea sa prinda pestisorii, si am desenat-o singurica.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.