Concurs: E primăvară, iarăși primăvară! (94-3)

Primăvara înseamnă culoare, parfum, zumzet… și totuși, vestitorii primăverii vin în haine albe și negre. Tema acestei săptămâni este una de pictură. Va trebui să pictați o pasăre cu pene albe și negre, se acceptă și o a treia culoare dacă este cazul.

Pentru început, înmuiați în culoare bleu un ghemotoc de bumbac și acoperiți uniform toată coala de lucru, astfel încât să realizați fondul (cerul).  Lăsați să se usuce foarte bine! În următoarea etapă decideți ce pasăre veți picta, și care este mediul în care o surprindeți. Căutați pe google o lecție de desen, pentru a schița pasărea, apoi pictați toate elementele. Atenție câtă culoare adăugați, pentru a evita efectul de transparență (un secret ar fi să ștergeți pensula de apă, să folosiți tempera pură.)

Pentru cei mici, puteți, dacă nu se descurcă, să printați un model de desenat, simplu, pe care să realizeze aceleași etape – pictat fondul, apoi elementele.

Tema se desfășoară în perioada 21-27 martie.

Pentru întrebări, folosiţi formularul de contact de mai jos, sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu.

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie să respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat în format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta. Pentru înscrierea în concurs este obligatorie și trimiterea unei imagini-martor, autorul cu creația în mână. Aceasta nu va fi publicată pe site, ci doar prima imagine, conținând doar creația.

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Poţi participa la această probă chiar dacă nu ai participat şi primele probe ale concursului.

Participanți:

Gabriel L., Costeiu, clasa a VIa

Gabriel L., Costeiu, clasa a VIa . Pescăruș

Maria Rita L., Costeiu, clasa I

Maria Rita L., Costeiu, clasa I. Ciori

Alexandra Maria J., Focșani, 4 ani

Alexandra Maria J., Focșani, 4 ani

Sara Fabiana Andreia C., Moisei, clasa I

Sara Fabiana Andreia C., Moisei, clasa I

Alexia Ioana T., București, 6 ani

Alexia Ioana T., București, 6 ani

Karina P., București, 6 ani

Karina P., București, 6 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.