Concurs: E primăvară, iarăși primăvară! (94-1)

Tema de azi a fost gândită și răs-gândită, în sensul de gândită îndelung :). Va trebui să confecționați un ghiveci de primăvară, pe care să coaseți elementele. Pentru aceasta aveți nevoie de un bol de supă din polistiren (sper că le știți, de la bucătăriile rapide care pregătesc mâncare). Pe acesta veți coase orice și oricum doriți. Fie că folosiți doar ață, și realizați modele, fie că veți coase floricele și paiete, este alegerea voastră.

Nu aveți însă voie să folosiți lipici! Dacă trageți prea tare de ață și se taie polistirenul, puteți folosi întăritoare din carton pe interior. Dacă modelul este diferit, privit din față și din spate, realizați două fotografii.
Spor la lucru!

Tema se desfășoară în perioada 8-13 martie.

Pentru întrebări, folosiţi formularul de contact de mai jos, sau adresa de mail participanti@talentedenazdravani.eu.

Tot ce pot să reamintesc este că trebuie să respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la data specificată în intervalul de desfășurare la adresa participanti@talentedenazdravani.eu (de preferat în format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta. Pentru înscrierea în concurs este obligatorie și trimiterea unei imagini-martor, autorul cu creația în mână. Aceasta nu va fi publicată pe site, ci doar prima imagine, conținând doar creația.

Cadrele didactice care doresc să participe la concurs pot înscrie un singur copil din clasă.

Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează. Poţi participa la această probă chiar dacă nu ai participat şi primele probe ale concursului.

Participanți:

Alexandra Maria J., Focșani, 4 ani

Alexandra Maria J., Focșani, 4 ani

Sara Fabiana Andreia C., Moisei, clasa I

Sara Fabiana Andreia C., Moisei, clasa I

Maria B., București, clasa a IIa

Maria B., București, clasa a IIa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.