Contact

Dacă, din orice motiv, doriţi o adresă de contact, lăsaţi un mesaj.

În cel mai scurt timp posibil veţi primi un raspuns.

Puteți folosi și adresa admin@talentedenazdravani.eu.buton-zane

Pentru modelele disponibile pe site, sau probleme legate de acestea, vă rog folosiţi acest buton:

Pentru rubrica de matematică, folosiți articolele speciale.

Această pagină are rol administrativ și nu voi mai răspunde mesajelor lăsate aici pentru cele două categorii menționate mai sus.

Multumesc pentru înţelegere.

 

C r i s t i n a  H o r n o i u

0-7-2-2-9-5-5-1-0-3

212 Comments

  1. Sunt o eleva in clasa a III-a si va rog sa-mi spuneti cum se poate rezolva acest exercitiu . Oare nu este corect redat in canual ? Eu am incercat in mai multe moduri , dar nu-mi da la proba .
    (7873-x)- (5784-x)=1059 sa-l calculam pe X
    Multumesc pentru intelegere.

    • Te rog posteaza problemele pe subiectele dedicate.
      La contact discuti probleme legate de site in general, sau diverse legate de proiect.

  2. delia a cules 78 lalele din gradina ea imparte 7 lalele celor 4 prietene ale sale iar cu restul vrea sa faca buchete de cate 5 lalele .cate buchete a facut delia

  3. Buna ziua,
    Mi-au placut foarte mult materialele dumneavoastra. V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru zane.
    Va multumesc anticipat!

  4. Buna ziua!Este posibil sa imi expediati un email cu sabloanele zanelor si sugestii pentru a fi printate in mod corect si util?va multumesc anticipat

  5. Mi-au placut foarte mult materialele dumneavoastra. V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru zane.
    Va multumesc!

  6. Buna seara!!! As dori si eu daca se poate modelele pentru zane…Sunt fantastice…va admir pentru rabdare !!!!
    Va multumesc si astept cu nerabdare!!!

  7. Buna seara.As dori si eu sabloanele celor 4 zane de pus pe geam.Va felicit pentru munca depusa si vreau sa va spun ca m -am inspirit de multe ori de la dvs.pt decorarea clasei pt anotimpul toamna.Si acum pentru iarna am copiat 3 sablane.FELICITARI!

  8. Din care numar trebuie sa scazi triplul dublului produsului numerelor 4 si 3 pentru a obtine dublul celui mai mic numar impar mai mare decat 37?

    • Draga Veronica,
      Cel mai mic numar impar mai mare ca 37 este 39; dublul lui este 78; produsul numerelor 4 si 3 este 12; dublul lui este 24; triplul dublului este 72; a-72=78 de unde a=78+72.Cu bine.

  9. Dublul lui „a” marit cu dublul produsului numerelor 3 si 2 da triplul numarului „a”. Daca din dublul lui „a” scazi cel mai mic numar de forma 2c, obtii mai putin de produsul primelor 3 numere consecutive nenule?

    Matematica clasa a 3-a

    • Draga Veronica,
      /–-/numarul a;/–-/–-/ dublul lui a; dublul lui 2.3=6 este 12; triplul lui a este/–-/–-/–-/.
      /–-/–-/+12 / este cat triplul, inseamna ca a=12.Cel mai mic numar 2c este 20; 24-20<1.2.3, cee ce este adevarat.

  10. Buna ziua, As dori daca puteți sa-mi trimiteti si mie sabloanele pentru decorul cu zane, mos timp,macheta de primăvara ,ghirlandele de primavara.Va multumesc mult si va spun ca faceți lucruri minunate !

    Trimis de pe iPhone-ul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente