BlogIdei de Pasti – numarul 2 din seria de idei virtuale

BlogIdei, numarul 2, idei de Pasti

Acum o lună a început ca o joacă, mai mult o provocare… Şi, chiar dacă ne-am dat seama – şi eu şi Laura – că ne aşteaptă multă muncă, recunosc că a fost amuzant, şi sper cu ajutorul vostru să fie în continuare.

Sper deasemenea ca numărul doi al revistei BlogIdei să vă surprindă, măcar un pic. Sunt sigură că veţi găsi măcar un proiect pe care să-l admiraţi sincer, şi destule pe care să le puteţi executa cu uşurinţă. Recunosc că mi-aş fi dorit să văd mai mult, mai multe, dar este timp. Mă bucur că Diana (proiectul de la pagina 6) a avut timp să scrie articolul pentru îngeraşul ei din ou, proiect cu care a participat la concursul Rilă-Iepurilă de aici de pe blog. Are 12 ani şi lucrează singurică pentru că îşi doreşte. Ştiu că nu-i plac laudele, aşa că mă opresc, dar sper ca ea să continue. Mulţumesc, Diana, pentru articol!

Ce găsiţi în cel de-al doilea număr (şi sper suficiente motive să-l răsfoiţi):

Pentru a salva revista, daţi click pe imagine. De asemenea, dacă aţi ratat primul număr, îl găsiţi aici.

Următorul număr apare la începutul lunii mai, şi va fi dedicat tot primăverii. De data aceasta însă vor fi propuse proiecte de primăvară, fără legătură cu evenimentele păgâne sau religioase din această perioadă. Aşteptăm articolele celor care doresc să participe la adresa idei_pentru_mamici_si_copii(at) yahoo.com, până la data de 25 aprilie. De ce trebuie să ţineţi cont:

  • nu inseraţi pozele în documentele text, şi alegeţi acele imagini reprezentative pentru descriere (nu foarte multe totuşi).
  • încercaţi să explicaţi clar, la obiect, etapele de realizare, şi să încadraţi articolul într-o pagină, după modelul celor de până acum. Chiar dacă este o revistă online, şi hârtia nu costă, să încercăm să nu irosim timpul cititorilor.
  • nu folosiţi modele, şabloane, asupra cărora nu aveţi drepturi de distribuţie şi pe care nu le puteţi pune la dispoziţie cititorilor.
  • în partea de jos a textului treceţi linkul spre blog, şi numele autorului (indiferent că e un pseudonim sau numele din buletin). Autorul este responsabil pentru textul si materialele furnizate.
  • încercaţi să scrieţi articolele cu diacritice, din respect pentru cititori.

Dacă doriţi să recomandaţi acest material pe blogurile proprii, vă rugăm să citaţi sursele, cu linkurile indicate în continuare: Talente de Nazdravani şi Laura Frunză .

Mulţumim pentru sprijin şi încrederea acordată, o primăvară frumoasă în continuare!

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged , , , , , , .

19 Comments

  1. Pingback: Revista Blog Idei de Paste « Idei pentru mamici si copii

    • Acum, Diana, daca tot te-am provocat, poate iti place si vedem ceva frumos si in numarul de luna viitoare.

  2. Buna ziua! Ma bucur ca m-am abonat si primesc mereu noutatile de pe site .Aveti mereu` idei inedite din care ma inspir si va multumesc!!!!
    Se poate salva revista? Imi apare arhiva dar zice ca e goala 🙁

  3. Felicitari pentru efortul vostru, pentru aceasta revista minunata!
    Din nefericire, eu nu am reusit sa descarc….nu merge extras fisierul :(…s-ar putea pune pe transfer ro?
    Multumesc!

    • aici e valabil o luna… as prefera sa nu pun pe transfer.
      a mers mai devreme, poti te rog sa mai incerci?

  4. Felicitari pentru ambele reviste si pentru tot ceea ce faceti .Sunteti o adevarata sursa de inspiratie.Mult succes in viitor!!!

  5. felicitari pentru munca depusa 🙂
    noi trimitem materialele,insa adevarata munca este a voastra: noi suntem reporterii,voi redactorii-sefi :)))
    multumim pentru ocazia de a vedea atatea materiale la un loc pe un subiect dat 🙂

  6. Pingback: Revista – Blog Idei de Pasti « pitici dar voinici

  7. Intr-adevar e superba coperta, dar si continutul! Felicitari si mii de multumiri pentru toate ideile pe care ni le dati! Exista un sablon pentru coperta? Mi-ar placea mult sa realizez acel colaj.Astept un raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente