Hai la teatru, la Excelsior! – concurs

Sunt câteva lucruri despre care scriu cu drag și m-aș da peste cap, dacă este cazul, ca să schimbăm ceva. Sper să vă placă ceea ce urmează să se întâmple, săptămânal, aici pe site!

Am descoperit Teatrul Excelsior din București în urmă cu câțiva ani și merg acolo cu enormă plăcere. Îmi place trupa tânără și entuziastă, îmi place sala și îmi plac fotoliile. Îmi place abordarea și punerea în scenă, mai ales pentru copii, cu bun simț și potrivit vârstei. Așadar, să trec la subiect:

Teatrul Excelsior București, împreună cu Talente de Năzdrăvani, te invită la spectacol. Studiază programul din acestă lună, vezi detaliile spectacolelor pe site, apoi alege unul la care ți-ai dori să mergi împreună cu copilul tău. Argumentează alegerea inclusiv din punct de vedere al vârstei copilului (vezi pentru ce vârstă e recomandat spectacolul) și scrie mesajul tău într-un comentariu la acest articol.

Concursul se încheie joi, 14 februarie 2019, ora 21:00, iar vineri vom anunța câștigătorul unei invitații de două persoane la teatru, la un spectacol la alegere din program.

Adăugați la acest articol, prin formularul de mai jos, un comentariu, cu numele real. Alături de răspunsul la provocarea de mai sus, adăugați un număr de telefon de contact (nu va fi publicat, dar este obligatoriu. Nu va fi salvat în nicio bază de date și nu va fi păstrat după încheierea concursului și validarea câștigătorului).

Premiul va fi atribuit de către echipa Teatrului Excelsior. Se va ține cont de calitatea și originalitatea exprimării în limba română. Tocmai pentru a evita răspunsurile la indigo, acestea devin vizibile publicului în momentul încheierii concursului. Înscrierea va fi confirmată după înregistrarea comentariului, printr-un mesaj în acest sens la adresa de mail folosită la adăugarea lui.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica „Nume” să folosiți numele real complet (acesta va fi și numele de pe invitație) şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfășura între 8-14 februarie 2019, ora 21:00. Câștigătorii vor fi anunțați în maxim 24h de la încheierea concursului și vor avea la dispoziţie tot 24h pentru a revendica premiul, printr-un comentariu la acest articol, folosind aceeaşi adresă de mail cu care a fost adăugat comentariul câştigător şi incluzând în mesaj numărul de telefon solicitat mai sus. La expirarea termenului, pentru premiul nerevendicat, va fi desemnat alt câştigător. În cazul în care este epuizată lista de participanți, premiul se anulează. Invitația va fi disponibilă la casa de bilete a teatrului înaintea spectacolului ales și comunicat de câștigător.

Comentariile care vor intra în concurs vor primi un număr de ordine la aprobare.  Nu vor fi acceptate comentariile care nu îndeplinesc condițiile solicitate (nume real complet, răspunsul la întrebare, numărul de telefon, IP unic) și nu vor participa la concurs, dar vor fi vizibile pe pagină la încheierea concursului. Verificarea IP-ului unic se va face după încheierea concursului, pentru stabilirea listei finale de participanți.

Câștigătorii nu vor fi anunțați personal, vă rog să accesați pagina concursului în ziua de 15 februarie 2019. Dacă vă este de ajutor, puteți seta un „reminder google” pentru această dată.

Prin participarea la acest concurs confirmați că aveți vârsta de 18 ani.

Vizionare plăcută!

Cristina H.
Posted in Concursuri-fulger and tagged , , .

17 Comments

  1. Mi as dori mult ca baiatul meu de 12 ani sa vada piesa ” Tom Sawyer deoarece a citit cartea si ar fi minunat sa vada acest spectacol pus pe scena. Mentionez ca n a mai mers demult la teatru ( 4 ani) si mai nou merge la un curs de actorie si ar fi binevenita vizionarea unei piese de teatru atat de interesanta.

  2. Vrajitorul din Oz sau Praslea cel voinic as dori sa le vada pustiul meu de 3 ani si jumatate.Nu are rabdare sa asculte povesti mai mult de 10 minute cu exceptia acestor povesti.Multumesc

  3. Apreciez enorm faptul ca Teatrul Excelsior are recomandare de varsta asa scad sansele sa-mi duc baiatul la o piesa care sa nu fie potrivita, desi este putin cam greu…deh, adolescentii.
    Daca ar fi sa aleg acum, l-as duce la „Arlechino si pierdutele iubiri”, pare o tema de actualitate si, cine stie, poate voi avea mai multe sanse la discutii constructive cu el.
    Tf: **

  4. Planul meu pentru vacanta de vara include exact acest lucru – sa mergem la teatru saptamanal.
    Am studiat oferta teatrului Excelsior si pot spune ca a fost dificila alegerea unei singure piese. Pana la urma a ales Daria (12 ani) care isi doreste sa vada piesa O noapte furtunoasa.
    A invatat la scoala despre piesele lui Ion Luca Caragiale si ii place mult stilul asa ca asta isi doreste sa vada.
    Multumim pentru concurs.
    Nr tel **

  5. Băiatul alături de care aș vrea să mă duc eu la teatru nu este deloc interesat de flori. Nu cunoaște florile, nu este atras de ele. Cu toate acestea, apreciază mult culorile și este încântat să picteze. Mi-aș dori să-i deschid dorința de a intra și în această lume a naturii – domeniul florilor – iar lucrul acesta poate fi făcut ușor prin intermediul piesei de teatru Aventuri în Ținutul florilor. Am descoperit că personajele au haine foarte viu colorate, ceea ce l-ar atrage, de asemenea sunt prezente trei personaje care lui îi plac în enciclopedii: Albinuta, Bondarul si Libelula. Prin intermediul lor, poate ar reusi sa se ataseze de lumea florala, care completeaza piesa de teatru. Multumesc pentru posibilitatea de a vedea cat de interesante sunt unele dintre propunerile teatrului Excelsior. Bianca Stoicescu. Tf.**

  6. Mi-as dori ca fetita mea, in varsta de 6 ani, sa poata participa la spectacolul Vrajitorul din Oz, de duminica, 17.02.2019, orele 11:00.
    Cu siguranta aceasta piesa de teatru va avea un impact pozitiv asupra fetitei mele, fiind punerea în scena a unei povesti despre curaj, despre perseverenta si despre increderea in sine, la aceasta varsta, copiii avand nevoie de modele pentru a-si putea creiona propria personalitate. Va multumesc Anticipat!

    Numar contact **

  7. Cred că „Prâslea cel Voinic și merele de aur” ar fi o variantă pentru copilul meu. E destul de greu să îi trezesc interesul pentru lectura basmelor românești, poate cu această ocazie va descoperi altfel tâlcul acestor povești și va avea mai multă tragere de inimă. Are 9 ani, recomandarea de 5+ sper să nu fie pentru copii prea mici.
    tf **

  8. Am primit rezultatul, câștigătorul invitației de două persoane este Mihai Miruna, nr. 2.
    Felicitări!
    Ai la dispoziție 24h pentru a revendica premiul.
    Adaugă un comentariu cu aceeași adresă de mail și numărul de telefon folosit la participare, precum și spectacolul și data acesteia la care doriți să mergeți, începând de luni, 18.02.2019.

  9. Buna ziua!
    Muuuultumesc extrem de mult! Chiar nu ma asteptam.
    As dori joi, 28.02 la Arlechino si pierdutele iubiri.
    Tf: 07**

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente