Atelier gratuit la Bookfest 2018

Anul școlar se apropie de sfârșit, iar târgul de carte Bookfest ne anunță de ceva ani acest lucru. În acest an, aveți ocazia de a sărbători 1 Iunie în lumea cărților alături de cei mici, unde, sunt sigură, veți găsi suficiente modalități educative de a le face pe plac ori pentru a-i răsfăța.

Nu chiar de 1 Iunie, ci a doua zi, vă aștept, împreună cu Editura Casa, să confecționăm împreună figurine din farfurii de carton inspirate de numărul 125 din colecția „Idei creative”.

Atelierul se desfășoară începând cu ora 15:00, în spațiul aflat īn pavilionul B2, organizat special pentru copii.

La atelier, ca de obicei, avem 12 locuri, iar activitatea este recomandată școlarilor începând cu clasa pregătitoare. Atelierul este gratuit, dar participarea se face pe bază de rezervare printr-un comentariu la acest articol sau prin sms, la numărul de telefon 0722*955*103. Vă rog să includeți în mesaj și un număr de telefon pentru confirmare (nu va fi publicat), numele și vârsta copilului. Atelierul are loc în incinta târgului; intrarea la Bookfest este și ea gratuită. Pentru a nu vă rătăci și a ajunge la timp, verificați înainte harta expoziției. Deși aveți numărul meu de telefon, îmi este foarte greu să vă îndrum dacă mă sunați chiar înainte de atelier, când deja unii copii au sosit.

Se subînțelege că participanții vor respecta următoarele:

  • anunță în timp util (sms) dacă nu pot participa, pentru a da locul altui copil;
  • sunt punctuali la eveniment;
  • se informează înainte de eveniment cum se ajunge la locația stabilită;
  • au vârsta necesară, pentru a lucra cât mai mult singuri, fără ajutorul părinților.

Materialele sunt puse la dispoziție de organizatori, iar creațiile finale le aparțin copiilor.

Vă așteptăm!


Dacă dorești să fii la curent cu evenimentele noastre, abonează-te la newsletter. Datele de contact furnizate pentru înscrierea la atelier vor fi folosite doar în vederea bunei desfășurări a activității și nu vor fi păstrate după încheierea acesteia.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Evenimente and tagged , , , , , .

Un comentariu

  1. Pingback: Coroniță de Crăciun din benzi de hârtie | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente