Concurs: Nemi face „Vraja dorințelor”

Nemi te invită la concurs!Dacă reîntoarcerea la școală a trecut de momentele ei cele mai grele și lucrurile încep să intre „în normal”, bufnița Nemi vă propune un mod plăcut de a petrece câteva momente împreună cu colegii, de data aceasta cu un scop nobil: acela de a utila biblioteca clasei cu câteva noi volume din colecția specială pentru copii a editurii Nemira.

Pentru cei dornici să exploreze, editura a pregătit 10 premii, constând fiecare în câte 6 volume, astfel:

 1. Vraja Dorințelor (Seria Tărâmul Poveștilor, partea I), Chris Colfer
 2. Proscrisul, Michael Morpurgo
 3. Regatul lui Kensuke , Michael Morpurgo
 4. Băiatul care vorbea cu corbiiAtacul roiului (Seria Neîmblânziții), Jacob Grey
 5. Gregor pământeanul (Seria Cronici din subpământ), Suzanne Collins

Sunt aproape sigură că nu le-ați citit și nu le aveți în biblioteca clasei. O puteți completa, dacă o aveți, sau o puteți deschide acum, dacă răspundeți următoarei provocări:

Priviți „harta” de mai jos. Reprezintă Tărâmul poveștilor, despre care puteți citi câteva informații aici. Pornind numai de la informațiile oferite de imagine, construiți singuri o poveste. Exercițiul de scriere creativă va fi realizat în clasă, cu colegii, iar povestea rezultată va fi scrisă de copii.

Pentru înscrierea la concurs urmează pașii:

 1. Trimiterea materialelor se face numai de cadrul didactic care supraveghează grupul.
 2. Povestea va fi scrisă pe pagini dictando de copii (clasa a II-a poate folosi două pagini tip dictando junior, de aici), numerotate.
 3. Scanate sau fotografiază la rezoluție bună și trimite pe mail paginile la adresa admin@talentedenazdravani.ro . Dacă sunteți nevoiți să faceți poze cu telefonul, încadrați pagina de sus (nu în perspectivă!) și fotografiați la lumina zilei, la fereastră sau afară.
 4. După expedierea pe mail, adăugați la acest articol, prin formularul de mai jos, un comentariu, care să conțină numele real și adresa de mail (în câmpurile speciale ale formularului) de la care ați expediat povestea. Scrieți în mesaj școala de proveniență, clasa, un număr de telefon de contact (nu va fi publicat pe site, dar este obligatoriu), și mesajul „Am expediat pentru concurs povestea cu numele …” .

Fiți creativi! 

Cele zece premii vor fi atribuite în colectivul de redacție al editurii Nemi. Se va ține cont de calitatea și originalitatea poveștii, precum și de așezarea în pagină. Pentru a evita răspunsurile la indigo, am decis ca acestea să devină vizibile publicului în momentul încheierii concursului. Înscrierea va fi confirmată după înregistrarea comentariului și primirea mailului cu atașament, printr-un mesaj în acest sens în pagina concursului, și afișarea numărului/numelui de concurs.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica „Nume” să folosiţi numele real complet, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 2-22 octombrie 2017, ora 21:00. Câștigătorii vor fi anunțați în maxim 72h de la încheierea concursului, și vor avea la dispoziţie trei zile pentru a revendica premiul, printr-un comentariu la acest articol, folosind aceeași adresă de mail cu care a fost adăugat comentariul câştigător. Va fi inclus în mesaj (pentru identificare) numărul de telefon solicitat mai sus. La expirarea termenului, pentru premiile nerevendicate, vor fi desemnați alți câştigători. Premiile vor fi livrate numai la adrese de pe teritoriul României.

Concurenții care vor intra în concurs vor primi un număr de ordine la aprobare.  Nu vor fi acceptate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume real complet, adresa de email, numărul de telefon, datele de identificare) și nu sunt însoțite de email. Nu vor participa la concurs, dar vor fi vizibile pe pagină.

Câştigătorii nu vor fi anuntați personal, vă rog să accesați pagina concursului în zilele de 26-28 octombrie 2017.


Câștigătorii celor 10 premii oferite de editura Nemi sunt:

 • Clasa a III-a, Şcoala Primară din Groşii Noi, comuna Bârzava, județul Arad, profesor îndrumător: DOBRESCU ADELINA, „Povestea Scufiței Roşii”.
 • Clasa a IV-a A, Liceul Tehnologic ”P. P. Carp”, Țibănești, jud. Iași, profesor îndrumător: Cocea Angelica, „Tărâmul celor douăsprezece mistere”.
 • Clasa a V-a A, Școala Gimnazială Nr. 2 Diaconu Coresi- Brașov, profesor îndrumător: Nedelcu Violeta Daniela, „O aventură de poveste”
 • Clasa a II-a, Școala Gimnazială Nr. 1, comuna Rediu, județul Neamț, profesor îndrumător: Purcariu Carmen, „Aventuri în Lumea poveștilor”
 • Clasa a III-a B, Scoala Gimnazială Sfântul Grigorie Teologul, Galati, rofesor îndrumător:  Rodica Zlatan, „Vraja din regatele fermecate”
 • Clasa a VIII-a, Liceul Tehnologic, com. Valea Ursului- Structura Școala Gimnazială Chilii, jud. Neamț, profesor îndrumător:  Simon Ștefania „O călătorie diferită”
 • Clasa a III-a B, Colegiul Național ,,Constantin Cantacuzino”, Târgoviște, Dâmbovița, profesor îndrumător: Miricioiu Carmen Alexandra, „Tărâmul Poveștilor”
 • Clasa a II-a, Scoala internationala Clas – Snagov, profesor îndrumător: Mihai Miruna Mihaela, „Aventurile celor trei cavaleri mareți”
 • Clasa a II-a, Scoala Gimnaziala Nr. 1, I.L.Caragiale-structura Scoala Gimnaziala Nr 1 Ghirdoveni, sat Ghirdoveni, Jud Dambovita, profesor îndrumător: Irimia Anca,  „Poveste din Taramul de Basm”
 • Clasa a II-a, Școala Gimnazială ”Ene Patriciu”, comuna Smulți, județul Galați, Muntenița Carmen, profesor îndrumător: „Insula cu multe regate”.

Felicitări tuturor participanților!

Câștigătorii sunt rugați să revendice premiile până la data de 29 octombrie 2017, ora 7:00 am, conform detaliilor de mai sus.


29.10.2017, ora 19:30. Din păcate, două dintre premii nu au fost revendicate. Acestea au fost pierdute. Următorii clasați sunt:

 • Clasa a II-a, Școala gimnazială „Matei Basarab”, comuna Brebu, județul Prahova, profesor îndrumător: Căpățînă Vasilica.
 • Clasa a IV-a B, Școala Gimnazială Tuta – Structura gimnazială Târgul Trotuș, profesor îndrumător Demușca Livia.

Premiile pot fi revendicate până la 1 noiembrie, ora 19:30, conform detaliilor de mai sus.


Al doilea termen de revendicare a expirat. Pentru că ne confruntăm prima dată cu această situație, am decis, împreună cu editura Nemi să nu anulăm premiile și aceștea să ajungă totuși la copii. Așadar, sunt două premii nedistribuite. Primii doi din cei patru rămași care revendică corect premiul în această lună îl va și primi.

Succes!

 

Cristina H.
Posted in Concursuri-fulger and tagged , , , , , .

44 Comments

 1. Am expediat 3 povesti creative. nume prof.inv.primar DEMUŞCA LIVIA, ŞC.GIM.TUTA-STRUCTURĂ ŞC.GIM. TÂRGUL TROTUŞ, clasa a IV-a B nr de telefon :07********. Am expediat pentru concurs povestile cu numele :,,Aventura elfului,,-Palau Luca Martin; ,,Blestemul infrant,,-Bortos Alisia Antonia si,,Jonny si Jack,,- Palau Maria Erika

 2. Bună seara! Sunt Căpățînă Vasilica, profesor la Școala gimnazială ”Matei Basarab”, comuna Brebu, județul Prahova, și predau la clasa a II-a A (nr. de tel. 07********). Am expediat pentru concurs două povești creative: ”Petrecerea din Regatul de Nord” – Scărlătescu Luca și ”În căutarea fericirii” – Mușat Aimee Maria.

 3. Bună ziua! Sunt Muntenița Carmen, profesor la Școala Gimnazială ”Ene Patriciu”, comuna Smulți, județul Galați, și predau la clasa a II-a (nr. tel. 07*******). Am expediat pentru concurs povestea creativă ”Insula cu multe regate”. Autorii poveștii au fost: Iftode Ana-Maria, Topoleanu Alex Andrei, Stavăr Alexandra, Iftode Mihaela, Buruiană Daniela, Ghibărțeanu Simona, Neculiță Cristina, Moise Claudiu, Prodan Alin.

 4. Buna seara! Sunt profesor invatamant primar la Scoala Gimnaziala Nr. 1 I.L.Caragiale-structura Scoala Gimnaziala Nr 1 Ghirdoveni, sat Ghirdoveni, Jud Dambovita si predau la clasa a II-a.
  Nr de telefon:07*******
  Am expediat pentru concurs povestea cu numele „Poveste din Taramul de Basm”-elev Negescu Raisa-Maria.

  • Mailul a sosit. Mult succes în continuare!
   (Cu mențiunea că premiul aparține clasei și nu unui anumit copil. Tema este pentru grup.)

 5. Mihai Miruna Mihaela
  Scoala internationala Clas – Snagov
  Strada Serban Cantacuzino, nr. 23A, Ciofliceni, Snagov, Ilfov.
  Clasa a II-a
  07********
  Am expediat povestea cu numele: „Aventurile celor trei cavaleri mareți”

 6. Colegiul Național ,,Constantin Cantacuzino”, Târgoviște, Dâmbovița
  Clasa a III-a B
  07********
  Am expediat pentru concurs povestea cu numele ,,Tărâmul Poveștilor” .
  Autorii sunt toti elevii clasei 3B.
  Toate cele bune!

 7. Simon Ștefania- profesor la Liceul Tehnologic, com. Valea Ursului- Structura Școala Gimnazială Chilii, jud. Neamț
  Numărul de telefon- 07********
  Am expediat pentru concurs povestea cu numele „O călătorie diferită” a elevei Smerea Raluca, clasa a VIII-a.

 8. Am trimis povestea ” Vraja din regatele fermecate” invatator Rodica Zlatan **, 07********, Scoala Gimnazială Sfântul Grigorie Teologul, Galati; autori, elevii clasei a III-a B

 9. BUNA SEARA!SUNT PROFESOR PENTRU INVATAMANT PRIMAR LA SCOALA GIMNAZIALA, COMUNA REDIU, JUDETUL NEAMT, CLASA A II-A.TELEFONUL MEU ESTE 07*******.AM EXPEDIAT PENTRU CONCURS POVESTILE CU NUMELE Aventuri in Lumea povestilor si Peripetiile lui Alex si Connor in Regatul Scufitei Rosii.

 10. Mă numesc Nedelcu Violeta Daniela, adresa de email vio_dani_ned@yahoo.com ,
  prof. la Școala Gimnazială Nr. 2 Diaconu Coresi- Brașov, telefon 07*******, am expediat povestea ,, O aventură de poveste,, scrisă de elevii din cl. a V-a A.

 11. Cocea Angelica, învățător la Liceul Tehnologic ”P. P. Carp”, Țibănești, jud. Iași
  tel. 07*******
  Am trimis povestea cu titlul ” Tărâmul celor douăsprezece mistere”, autor David Nicolae-Victor, clasa a IV-a A.

 12. Bună seara! Mă numesc DOBRESCU ADELINA şi sunt prof.pentru înv.primar la Şcoala Primară din Groşii Noi, comuna Bârzava, județul Arad. Telefon: 07******* Am expediat ,, Povestea Scufiței Roşii” scrisă de clasa a III-a. Vă doresc o seară frumoasă!

 13. De dimineată am văzut. Mulțumim pentru premiu! Suntem la început de drum în gimnaziu și ne-am gândit că vom ține minte efortul și bucuria noatră colective. Ne vom bucura de cărțile oferite, din plin.
  (Nedelcu Violeta Daniela , tel. 07*******)

 14. MULTUMIM PENTRU PREMIU!NE BUCURAM NESPUS CA MUNCA NOASTRA A DAT ROADE!TELEFONUL ESTE 07********.ASTEPTAM CU NERABDARE SI ALTE CONCURSURI!

 15. Buna ziua! Am fost selectati printre castigatori, adresa pentru a expedia premiul este:
  Str. *, sat Ghirdoveni, jud Dambovita.
  Nr de telefon:07********
  Adresa de email:*

  • Premiu validat.
   Vă rog să-mi transmiteți cât mai curând adresa la care se va expedia premiul.

   Vor urma în curând și altele. Dacă nu v-ați abonat deja la articole sau la newsletter, o puteți face, pentru a fi la curent cu noutățile.

  • 🙂 Premiu validat.
   Vă rog să-mi transmiteți cât mai curând adresa la care se va expedia premiul.

 16. Multumim pentru ca ne-ati oferit ocazia sa ne lasam purtati pe aripile imaginatiei! Copiii au fost incantati si asteapta cu nerabdare cartile! Tel. 07********

 17. Multumim din suflet pentru premiul acordat! Nr de telefon 07*******. Adresa pentru expedierea carticelelor: Scoala Gimnaziala Ene Patriciu, str Tineretului, nr 14, com Smulti, jud. Galati.

  • Adresa de livrare: Miricioiu Carmen Alexandra
   Colegiul Național ,,Constantin Cantacuzino”
   str. George Cair, nr.3, Târgoviște, Dambovita

 18. Adresa pt expeditie: Liceul Tehnologic, comuna Valea Ursului, com. Valea Ursului, jud. Neamț. -pentru prof. SIMON STEFANIA

 19. Yeeey! Elevii mei au fost in extaz cand si-au citit numele pe lista.

  07********
  Mihai Miruna Mihaela
  Scoala Internationala CLAS
  Strada Serban Cantacuzino, nr. 23A, Ciofliceni, Snagov, Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente