Avene lansează o nouă formulă inovatoare pentru pielea uscată a întregii familii

 Pielea uscată duce lipsă de hidratare, iar funcţia de barieră de protecție nu mai îndeplineşte rolul de apărare, fiind modificată de frecarea hainelor, agresorii externi şi produse de curăţare dure. Uscăciunea pielii poate fi o problemă pentru  oricare membru al familiei, așa că este indicat să  fie alese produse de îngrijire care să li se potrivească. Pentru cei mai mititei sau pentru cei mari, femei sau bărbaţi, cu toţii au aceleaşi nevoi: eficacitate, convenabilitate şi confort.

TRIXERALaboratoarele Dermatologice Avene lansează produse inovatoare din gama  TriXera NUTRITION, pentru
curăţarea şi îngrijirea zilnică a pielii, pentru a aduce un plus de hrănire şi confort.

În gama TriXera NUTRITION, Avene îmbină plăcerea, originalitatea și confortul pentru a dezvolta texturi de NOUĂ GENERAȚIE, dedicate pielii uscate: TEXTURILE NUTRI-FLUIDE, unice prin faptul că au onctuozitatea unui balsam și textura fluidă a unei loțiuni, pentru o aplicare foarte ușoară.

Gama conține:

  • Gel de curățare nutri-fluid: curăță delicat și hrănește până și cea mai sensibilă piele. Textura sa delicat parfumată oferă confort pielii și plăcere de utilizare zi după zi. Lasă pielea curată, catifelată și protejată a adulților și copiilor (cu vârsta de cel puțin 3 ani). Fără săpun, fără parabeni și fără fenoxietanol. Toleranță CUTANATĂ, OCULARĂ & GINECOLOGICĂ excelentă.
  • Loțiune nutri-fluidă: hrănitoare, protectoare și hipoalergenică, loțiunea repară bariera de protecție a pielii și calmează senzația de piele care strânge. Textura sa fluidă, delicat parfumată permite o aplicare rapidă, care economisește timp pentru ca familiile să-și continue activitățile zilnice. Potrivită pentru față și corp – adulți și copii (cu vârsta de cel puțin 3 ani). Fără silicon, fără parabeni, fără fenoxietanol. Toleranță excelentă!
  • Balsam nutri-fluid: hrănitor, protector și fără parfum, balsamul repară bariera pielii și calmează senzația de piele care strânge. Potrivit pentru pentru toate tipurile de piele sensibilă și uscată a întregii familii – adulți și copii (cu vârsta de cel puțin 3 ani). Fără silicon, fără parabeni și fără fenoxietanol. Toleranță excelentă!
  • Trixera NUTRITION este o alegerea sigură, cu formule potrivite pentru întreaga familie.

Pentru mai multe informații accesați: www.eau-thermale-avene.ro sau Facebook-EauThermaleAveneRomania

Nu ratați filmulețele campaniei, de aici. Se recomandă să nu consumați alimente pe durata vizionării, ca de la râs excesiv să nu se producă accidente nedorite…

Cristina H.
Posted in Publicitate and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente