Suporți de creioane din cutii de carton

Astă vară am primit câteva cutii de carton cu spatule medicale din lemn. Cu spatulele. dacă mă urmăriți constant, ați văzut deja ce-am făcut, căsuțe, brățări… însă le-am consumat și… au rămas cutiile. Copiii le-au folosit de la început ca suporți pentru creioane, și aproape aceeași destinație le-am dat-o și eu, pentru ustensilele folosite la ateliere. Nu erau nici prea înalte, și destul de stabile, ca să nu se răstoarne cu ușurință. Însă aveau o problemă majoră: nu erau decorate, și imprimeul cu marca producătorului nu era chiar pe gustul meu și nici nu manifesta vreun interes pentru copii.

Așadar am decis să le vopsesc. Am folosit ce a mai rămas din vopselele acrilice de la atelierul de toamnă, iar cea neagră s-a comportat excepțional, acoperind complet tot suportul. Cea roșie mai puțin, iar pe cea albastră am renunțat să v-o arăt, căci rezultatul nu a fost deloc satisfăcător. Dilema decorului final a fost rezolvată cu câteva autocolante cu fulgi de nea, luate cred de prin Jumbo, pentru suportul negru, iar pentru cel roșu – pe care cel mai bine merge galben și auriu, am ales forme pretăiate. Mai aveam câteva steluțe din setul de la Daco (AD043) din spumă simplă și cu glitter, și le-am lipit pe acestea cu silipici, căci nu erau autocolante.

Încă nu am luat suporții la atelier, intenționez să mai pregătesc câțiva cu alte figurine de iarnă, dacă găsesc, și sunt curioasă ce efect vor avea asupra copiilor. De câte ori am avut astfel de „accesorii”, s-au arătat foarte interesați de modalitatea de confecționare, pentru a avea și ei acasă câte unul.suporti creioane


* Activitățile prezentate pe site se pot desfășura, la cerere, în particular. Detalii la telefon 0722/ 955 103


Edit:

O altă versiune de suport, realizată cu benzi de izolare a firelor electrice, exceptându-l pe cel auriu, decorativ.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Crăciun and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente