Felicitare cu îngeraș, din sârmă plușată

Felicitare cu îngeraș, din sârmă plușatăAl doilea proiect de luna aceasta ce folosește modelarea firelor de sârmă plușată este un înger, pe care m-am străduit să nu îl modelez foarte simplu. 

Dacă doriți să îl realizați întocmai după model, necesită câteva noțini de măsurare folosind o riglă. Se ia un fir pufos de 30 cm și se îndoaie, pornind dinspre fiecare capăt, la: 6 cm, 3 cm, 5 cm. Bucata rămasă la mijloc între cele trei delimitate va avea cca 2cm. 

Se realizează întâi triunghiul-corp, răsucind de două ori firele la vârf, consumând din lungimea laturilor triunghiului. Se îndoaie și se realizează vârful aripilor, iar capetele firului se întrepătrund și se agață discret de corp.

Pentru cap am folosit o jumătate de perlă adezivă (Daco – AD183), iar aura am realizat-o dintr-o bucățică de sârmă plușată cu sclipici.

Accesoriile sunt realizate cu perforatoarele decorative. Suportul este un carton A5 îndoit, pe care am aplicat pânză de sac. 

Mai jos aveți etapele de îndoire. Spor la lucru!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente