La mulți ani, România!

De la an la an devine parcă mai greu să găsesc motivele pentru care sunt aici, exceptându-l pe cel de a stinge lumina… și totuși, de 1 Decembrie, mulți dintre noi ne amintim că avem o țară, că suntem mândri de a fi români, chiar dacă cu greu putem explica ce semnifică ziua de 1 Decembrie, sau care ne sunt strămoșii, ori cum am supraviețuit în mioriticul spațiu carpato-danubiano-pontic. 

Astăzi aleg să spun „la mulți ani” tuturor celor care mai sunt aici cu intenția de a schimba ceva!

Romania

Timpul din păcate nu mi-a permis să fiu mai creativă în această zi. La pesimismul care mă îneacă, era și greu. Oana însă m-a salvat. Acum ceva vreme mi-a dat cadou o trăistuță, cu „România”. Sigur găsești tu ceva drăguț de făcut cu ea! Ei bine, am găsit. De la româneasca dulceață de Topoloveni am reciclat un tricolor micuț – n-aș putea să-l arunc!, l-am cusut cu grijă pe margine. Decor – un alt tricolor, căci e păcat să n-ai unul în casă.

Suntem aici de două milenii. Ar fi păcat să nu sărbătorim!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, De-ale casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente