La petrecere cu Cabina Foto

foto-octNu-mi stă în fire să vorbesc despre ziua mea. Nu știu de ce, dar de ani buni încoace, mai ales de când există și „viața publică online”, am preferat s-o marchez ca informație privată. A rămas un moment pe care îl sărbătoresc fără să fac mare caz, și mă bucur că încă sunt oameni care pun mâna pe telefon să sune. Și aceste apeluri au exact același efect și cu o zi înainte, și cu o zi după. Și eu fac la fel. Mă ambiționez să nu notez zilele de naștere. Mi se pare aiurea să sun că mi-a spus google… mai bine sun când îmi amintesc, chiar la câteva zile după, dar am făcut-o pentru că m-am gândit la acea persoană. Cam așa și cu ziua mea… care a trecut totuși de ceva vreme 🙂 .

Anul acesta însă am improvizat o mică petrecere, cu oameni faini,  de care mă leagă doar întâmplările de viață, și aproape la propriu de o prietenie „de-o viață” (adică vârsta mea minus vreo trei ani). Ce-am primit cadou…? O distracție de două ore cu cabina foto. În traducere, o cutie mare, cu ecran cât un TV de odinioară, cu un aparat foto deasupra, două reflectoare profesionale, o aplicație pentru instantanee și accesorii… Nu m-am așteptat la minunea asta, așa că echipamentul meu era mai degrabă de stat comod în casă la o bere cu prietenii, însă ne-am distrat… copiii au intrat imediat în acțiune (deși am zis că leșin când am văzut că vor să folosească sabia să atingă butonul de start), nu știu dacă le-a rămas ceva ce n-au probat. Noi… fetele… mai încet, și băieții cu atât mai puțin. Greu a fost însă până am pus prima fundiță, și mască… și apoi ține-te… Am și printat o parte din poze, însă mie mi-e drag de folderul cu toate, mari, să le pot studia liniștită. 

Fără asta, petrecerea ar fi fost cu ceva de-ale gurii, o bere, un tort (și ăsta primit cadou, că mie mi-a ieșit doar crema de zahăr ars, nu și blatul, și cum prietenii mă cunosc, au venit pregătiți…), multe glume și o după-amiază faină, în care probabil ne-am fi ales cu 2-3 poze cu telefonul. Așa… am vreo 200 de poze haioase… unele chiar muncite… și zău că nu știu ce să aleg ca să pun în albumul pe hârtie!

Motivul pentru care însă scriu este acela de a mulțumi pentru surpriză și a vă invita să încercați, la orice ocazie. S-ar putea să fie mai apreciată decât credeți. În plus, aveți șansa să câștigați un premiu constând în 90 min de cabină foto la orice petrecere/serbare cu tematică de Crăciun, desfășurată în zilele săptămânii, în București/Ilfov, Giurgiu, Călărași, Prahova și Brașov, dacă participați la concurs. Detalii despre condiții găsiți aici.

Succes!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei and tagged , , .

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente