Yep. Îs pe Instagram

Când am început eu blogul, nu prea exista Facebook. Era parca MySpace și Hi5, pe care n-am apucat să-i fac cont, nu de alta, că nu-mi trebuia… Apoi a început blogul să fie citit. Am folosit intens newsletterul, abonamentul la articolele de pe blog (variantă pe care o recomand și acum, dacă vreți să fiți la curent cu articolele). Facebook mi-am făcut când mi-am dat seama că „toată lumea” era acolo și, dacă „nu ești pe facebook – nu exiști”. Am început cu contul de Talente, am continuat cu pagina dedicată, care a crescut singurică, în ciuda isteriei de strângere de like-uri.
Ei bine, când toată lumea a început să fie activă pe Instagram, mi-am zis că n-am nevoie. Dar iată că iar e un moment de genul acela – „nu ești pe Instagram – nu exiști”.

Andrei a fost ghidul meu. Pe lângă faptul că „mama e ramolită, nu pricepe nimic”, mi-a zis că acum pot să pun ce poze vreau eu, nu mai trebuie să-mi încarc pagina de facebook cu toate „prostiile pe care le văd și vreau să le arăt și altora”, că e special pentru poze.

Și cum suntem în vacanță, învăț… Drept urmare am exersat, spre disperarea deja a „profesorului”, care, cum mă vedea că scot telefonul, începea… „Nu se poaaate… iar???”

Menționez că, preventiv, el nu are Instagram pe telefon. Mi-e teamă de ce-ar putea face cu un astfel de „program”. Așadar, dacă sunteți și pe-acolo, pe mine mă găsiți aici:

instagram_talente_de_nazdravani

instagram/talente_de_nazdravani

 

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente