O oră de călătorie în timp: expoziția Viking Kids, la Mega Mall

 

Locurile de joacă din malluri au căpătat popularitate, mai ales când vremea de afară nu prea încurajează copiii să alerge pe-afară. Începând din acest weekend, până pe 10 aprilie, la MegaMall găsiți amenajat un altfel de loc de joacă, unde copiii pot face cunoștință cu personajul de desene animate Vickie, și pot afla, de la el, „Povestea Curajoșilor Copii din Nord”: vikingii au fost mari cuceritori și navigatori aventuroși, meșteșugari, fermieri și comercianți iscusiți.

Expoziția este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, între 11:00 – 19:00. Biletul este 10 lei, iar aventura durează o oră. Biletele se achiziționează de la info-point, la intrare în mall, iar distracția are loc la etajul 2. Intrarea în satul vikingilor are loc la oră fixă, așa că fiți punctuali și ajungeți acolo cu cinci minute înainte.

Satul – apărat cu palisadă din trunchiuri de lemn, îi ajută pe copii să înțeleagă altfel modul de viață al popoarelor medievale. Pe lângă costumele de „epocă” – și coifurile cu coarne, scuturi și săbii erau unisex, fetele erau la fel de încântate! – au ocazia de a vedea cum trăiau și cu ce se ocupau acești curajoși exploratori.

 

Pe drum către mall Iris m-a înnebunit la propriu, cu serialul „Cum să îmblânzești un dragon”. Faptul că au avut și un dragon acolo era deja punctul culminant al dorințelor. A mai rămas pe listă dorința de a-l nimeri cu „tunul”, un fel de praștie sofisticată, ce le-a dat idei pentru acasă…

Cu ce-am mai plecat: cu un scut, confecționat din carton, dar decorat de ei, și care mi-a arătat încă odată că istoria poate fi învățată și altfel. Cu ceva idei despre alfabetul runelor, și o nouă modalitate de a comunica cu colega de bancă, și cu o porție bună de râs pentru o după-amiază de soare cu dinți.

Rezervările pentru expoziția Viking Kids se pot face la numărul de telefon: 0756.140.191, la adresa de e-mail rezervari@megamallbucuresti.ro. Grupurile organizate de minimum 10 copii pot achiziţiona biletul de intrare la preţ redus, de 7 Lei/ bilet. Expoziția Vikingii este amplasată la nivelul 2, atrium nord și poate fi vizitată de grupuri de maximum 25 de copii.

Și pentru că a venit „acel” moment în care copiii îmi spun Să nu cumva să-mi faci poză și să o pui pe site, deși aș avea ceva ce să justifice porția noastră de râs, nu vă pot arăta decât pozele care au trecut de „cenzură”. Dreptul lor la intimitate trebuie respectat, ceea ce recomand tuturor părinților care pun poze pe net cu propriii copii. Va veni acel moment în care ei pot decide, când prezența lor socială este mai importantă decât ceea ce considerăm noi amuzant.

  • Diploma oferă reduceri la magazinele partenere, de 10, 15, sau 25%.

 

Cristina H.
Posted in Idei pentru timpul liber and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente