Social Media Summit – Bucuresti, 2016

Social Media Summit este eveniment marca BIZ desfăşurat anul acesta pe 19 februarie la 19 Februarie 2016
Hotel Crowne Plaza Bucuresti. Evenimentul se adresează specialistilor în comunicare din agentiile de PR, oamenilor de marketing, oamenilor de vânzări şi bloggerilor, şi este împărţit în trei sesiuni, artfel:

social-media-summit

Social Media inseamna putere, implicare, incredere, autenticitate, transparenta. Retelele sociale au devenit locul unde brandurile, personalitatile si utilizatorii se intalnesc, interactioneaza si schimba lumea. Social Media Summit iti ofera acces la cei care gandesc, creeaza si implementeaza campaniile de impact din Romania.

 Programul de anul acesta cuprinde:
  • 09:00 – 10:00 INREGISTRAREA PARTICIPANTILOR
  • 10:00 – 12:00 SESIUNEA 1 – SOCIAL MEDIA, NIVELUL URMATOR
Era tatonarilor s-a incheiat. Social media a devenit deja o forta care transcende tot mai mult din online in offline. Companiile, brandurile si creatorii de continut trebuie sa treaca acum la urmatorul nivel, in care creativitatea aduce rezultate de business. Care sunt strategiile eficiente in 2016? Ce inseamna pentru companii explozia retelelor sociale? Ce vor, de fapt, consumatorii de la branduri in era retelelor sociale? Afla tendintele care vor schimba regulile jocului in acest an.
  •  12:00 – 12:30 PAUZA DE CAFEA 
  • 12:30 – 14:00 SESIUNEA 2 – CAMPIONII SOCIAL MEDIA DIN ROMANIA

Analizam in fiecare an campaniile create si implementate de companii pe cont propriu sau cu ajutorul agentiilor de PR si digitale. Cine sunt cei mai utilizati bloggeri, care sunt agentiile cele mai active in domeniu? Identificam cele mai folosite tehnici si strategii de pe retelele sociale si verificam de la an la an starea blogosferei din Romania. Cum schimba nisele peisajul blogosferei din Romania?

Studii in exclusivitate:

  • Blogosfera in Romania in 2015
  • Top bloggeri cu care colaboreaza agentiile si companiile
  • Top agentii care au lucrat cu bloggerii in 2015
  • Topul bloggerilor pe 10 nise
  • Top canale de comunicare in 2016 – Cine domina peisajul social media si ce canale vor deveni vedete in acest an?
  •  14:00 – 14:30 PAUZA DE CAFEA
  • 14:30 – 16:00 SESIUNEA 3 – STRATEGII CASTIGATOARE IN SOCIAL MEDIA

    Sesiune exclusiva despre secretele a 3 campanii de succes din 2015. Afla de la companiile si agentiile din Romania care au realizat campaniile de social media cu cel mai mare impact strategia, mecanismele din spate si rezultatele pe care le-au inregistrat. Care au fost lectiile invatate si cum le puteti aplica in campaniile pe care le pregatiti pentru 2016?

    Pentru companii sau esti persoane fizice, participarea la eveniment este 75 euro + TVA.

Cristina H.
Posted in Publicitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente