10.000! S-a-ntâmplat!

Azi, 24 octombrie, s-a-ntâmplat! Pagina de facebook a site-ului a adunat 10.000 de admiratori, și nu se oprește aici, căci numărul lor tocmai s-a schimbat în timp ce scriu. Întâi de toate, le mulțumesc celor care mi-au dat, prin acel „Like”, încredere și forță să merg mai departe. Momentul aproape s-a sincronizat cu aniversarea a șase ani de blog, primul articol având data de 3 noiembrie 2009, iar începutul site-ului este un pic mai devreme, doar ce l-am aniversat săptămâna trecută.

Proiectul paginii de facebook a început undeva prin 2012, când mi-a fost destul de clar că limita de „prieteni” impusă de facebook pentru un utilizator va fi atinsă. Așa că pe contul blogului am ajuns curând la 5000 de prieteni virtuali, dintre care foarte mulți au început să facă parte și din viața reală. Alții au dispărut, singuri, din ambele categorii. Însă în acest timp am pregătit și am lăsat încet, să crească, pagina blogului.

Nu am cerut și nu voi cere like, și nici nu veți vedea vreodată la mine concursuri de așa natură. Cine mă descoperă, mă place, și vrea să fie la curent cu „năzdrăvăniile” mele, mă poate urmări. O singură mențiune, dacă chiar sunteți interesați de noutăți, după ce accesați pagina, bifați și „Get notification/Primește notificări”, altfel șansa de a vedea ce public este destul de mică.

fb1

Voi încerca să nu fiu agresivă, mai mult de 2-3 postări pe zi nu veți vedea, și nici atât uneori, căci timpul nu prea îmi e bun prieten în ultima vreme. Poate de sărbători să curgă mai multe idei de pus în practică cu copiii, dar decât să dați unlike direct, mai bine îmi dați un mesaj să schimb ritmul. E mult mai util :).

Mi-am propus să cresc încet, frumos și sigur. Să ofer mereu ceva de calitate, și să cer în schimb respect pentru munca mea. Am reușit, sper eu, acest lucru, și muncesc în continuare pentru a fi la înălțimea așteptărilor. Pentru că este moment „aniversar”, profit și îmi voi pune trei dorințe:

 1. Numărul de admiratori să crească, însă cifrele să devină comentarii, comunicare, feedback.
 2. „Talente de Năzdrăvani” să fie cunoscut nu doar de cadrele didactice care au nevoie de materiale, ci și de părinți, dornici să lucreze acasă cu copiii, să coloreze timpul liber.
 3. Să am mereu timp (și resurse) să pun în practică toate ideile.

La final, mulțumesc tuturor colaboratorilor mei, care de-a lungul celor 6 ani m-au susținut cu premii sau materiale pentru realizarea concursurilor sau a ideilor prezentate pe blog, și aș numi în mod special editura Casa, DacoMag, editura Paralela45, editura ALL, editura Gama, și toți ceilalți pe care îi puteți vedea în pagina dedicată lor pe site.

O primăvară frumoasă vă doresc, așa cum a devenit a mea, cu ajutorul vostru!

 

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei.

3 Comments

 1. Draga mea….stau si calculez si realizez ca te „citesc” de cel putin 5 ani…..niciodata nu incetezi sa ma incanti, sa ma inspiri si aa ma faci sa imi doresc sa fiu ca tine…. nu de putine ori te-am recomandat, am dat forward mailurilor tale multora dintre pritehe care au copii si isi doresc sa petreaca impreunacu copii lor timp in care sa faca….altceva….si o voi face in continuare pentru ca esti o inspiratie pentru mine….
  Chiar stau si ma gandesc cum am intrat prima data in „contact” cu Talentele…..si nu mai stiu…mi se pare ca ai facut mereu parte din viata noastra…”artistica” si imi doresc sa crestem mai…..incet….sa apucam sa punem in practica toate ideile tale!!!
  Multumesc ca esti….TU…asa cum esti…si ca fiind asa….nu ma simt ciudata pentru ca imi doresc sa imi indrum copii si catre partea artistica….catre frumos si indemanare…chiar daca sunt baieti!!!!
  Ne gandim la tine de fiecare data cand punem mana pe acul de quilling si nu se intampla rar acest lucru!!!!

  • Am cusut prima data tot datorita tie….acum aproape 4 ani…..pinguinul si foca….stii la ce ma refer…. Dudu avea 3 ani si cateva zile si Luk avea vreo 5 ani si jumate….
   Dar quilling-ul l-am descoperit datorita tie….atelierul de la Bookfest….la fel si plastelina usoara de la Daco….cu ocazia atelierului de oa gradinita din zona hotelului Marriot….deci SIGUR sunt comentarii mai vechi de cel din 2013..
   …. puuupam!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente