Încă o săptămână creativă cu editura Casa

Am încheiat cea de-a doua temă a concursului: copiii au confecționat săptămâna trecută mici zmeie de hârtie, ca decorațiune pentru ghivece. Sunt sigură că mai toată lumea le-a adus în casă, la căldură, și de ce să nu le înveselim un pic?! În plus, cred că avem o „problemă” cu modul de a păstra creațiile copiilor. Uneori se strâng atât de multe, încât nu mai ai unde să le pui. La grădiniță am mai făcut magneți de frigider, și, din ce spun copii, părinții au reacționat pozitiv la ideea mea de a plasa creațiile astfel. Acum am confecționat decorațiuni pentru ghivece, și sper ca ideile practice să continue.

Silviu I., Vălenii de Munte, 11 aniGabriel L. Costeiu, 12 aniDavid Andrei S., 8 ani, clasa a II -a Oradea

În săptămâna ce urmează vom încheia concursul, cu cea de-a treia temă, inspirată de una din ultimele apariții ale colecției Idei creative: Animăluțe din globuri de hârtie. În același stil – globuri din benzi de hârtie – le-am propus copiilor să realizăm săptămâna aceasta un dovleac. Știu, mai e până la Halloween, însă eu am considerat dovleacul decorațiune de toamnă. Același ,model poate fi folosit pentru globuri de Crăciun, din benzi de diferite culori, decorate cu steluțe sau alte elemente.

Destul de bine merge și exercițiul de evaluare, mai conștiincioși până acum sunt Năzdrăvanii, care au trimis aproape toți punctajele acordate. Mai avem de lucru cu școlarii. Le mulțumesc celor care m-au înțeles și susținut în această variantă interactivă, căci este în primul rând un mod de a mă ajuta pe mine. Am detaliat în paginile temelor, la secțiunea de „Comentarii”, cum se procedează.

Detalii despre a treia temă găsiți aici. Reamintesc și faptul că concursul beneficiază de cinci premii oferite de editura Casa. Cinci norocoși își vor alege săptămâna viitoare un volum din colecția Idei creative sau Micul atelier.

Animăluţe din globuri de hârtie - Idei creative 116Brăţări şi figurine din elastice - Idei creative 115Brăţări din elastice - Idei creative 113Clădiri în acuarelăPasteluri cu flori, grădini şi câmpuriPerspectiva

Comentariile la acest articol sunt închise. Vă rog să folosiți în acest sens paginile concursului.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor, Editura Casa and tagged , , , .