Cum nu ai idee uneori de unde răsare soarele ce-ți înseninează ziua

Luna aceasta am avut o surpriză deosebită. Chiar pe la început, am primit un mail de la o prietenă virtuală, cunoscută prin intermediul blogului. Îmi spunea că a vorbit de zânele mele, și unde să caut articolul. Cum eu și ziarele nu prea avem multe în comun, iar în scurtele mele raiduri rapide între casă și școală nu am chioșcuri în drum, abia azi am nimerit într-unul, și, din fericire, aveau și revista.

Am răsfoit repede și am recunoscut-o, zâna toamnă, model integral creat de mine, prima care a deschis lanțul de decoruri. Am decorat cu ea atunci – de aceea a și fost făcută – clasa Irisucăi la grădiniță. Și de-atunci zâna și surorile ei au ajuns în atâtea grădinițe și școli, încât și copiii mei, când trecem pe lângă o școală oarecare, ridică ochii să exploreze, poate-poate le vedem. Ni s-a întâmplat de două ori, cu școli din București, și nu vă spun ce senzație aveam eu, dar cum se simțeau ei. Creșteam cumva văzând că sunt mândri de mama lor. Înseamnă atât de mult ca mama ta să fie specială, să poți să spui tuturor: e a mea. Iar ei, din punctul acesta de vedere, o pot face.

Azi, văzând numele site-ului pe hârtie tipărită, lângă al meu, m-am simțit aproape la fel. Este pentru mine o confirmare a muncii pe care o depun aici. Mulțumesc, Nicoleta, pentru recomandare! Tu îmi arăți că se poate să fii respectat pentru munca depusă, chiar și în folosul comunității.

Eu sunt Cristina, și am creat Talente de Năzdrăvani într-o zi de toamnă, acum 6 ani! Atât se împlinesc astăzi, de la primul „joc-concurs” pe care l-am organizat pe site. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în toți acești ani, prieteni reali și virtuali, oameni care m-au încurajat atunci când eram jos, când nu mai aveam putere să mă ridic, care m-au susținut atunci când lupta cu morile de vânt părea inutilă.

Le mulțumesc în mod special copiilor mei, Iris și Andrei, sursa mea de inspirație și de energie, pentru eforturilor lor trecute și viitoare, și pentru răbdarea de a-mi permite să mă ocup de acest program. Și, nu în ultimul rând, tatălui meu, pentru efortul enorm de a învăța să utilizeze blogul și să susțină una din rubricile cele mai vizitate de copii ale blogului – Ora de matematică.

2015-10-17 16.53.12

 

Cristina H.
Posted in De-ale casei.

14 Comments

 1. Foarte frumos :); felicitari si distractie placuta in continuare, in activitate (desi e multa munca, ceea ce se face cu si pentru copii poate deveni usor o distractie)…iar zambetele strumfilor merita toata sudoarea.

  • Da, cel puțin aici aveți dreptate: când muncești la ceva ce-ți face plăcere, parcă nu simți oboseala.

  • Din păcate uneori e ca în povestea cu banul muncit. Nu mai sunt cuiele, dar găurile rămân…

 2. Felicitari! Le meriti pe deplin. Multa putere iti doresc pentru a putea continua ”joaca” saptamanala. Daca nu am mai reusit sa participam sa nu crezi ca nu te urmarim in continuare. Ai ramas o sursa de inspiratie.

  • 🙂 Acum dacă tot am transformat site-ul, aveți și rubrică de „încurajări și comentarii” pentru fiecare etapă. Sper să profitați de ea!

 3. Minunati ani petrecuti alaturi de tine! Noi te cunoastem de aproape 6 ani si ne-am bucurat enorm sa participam la provocarile lansate de tine, sa invatam noi tehnici de lucru & joaca.
  La cat mai multi ani minunati in continuare!
  Felicitari si tatalui tau pentru rubrica. Cred ca o vom folosi si noi in anii urmatori cand vor crestr copiii.
  Felicitari pentru tot ce faci!
  Iris si Andrei au motive sa fie foarte mandri de mama lor ☺

  • Mulțumesc, Toni!!
   Rubrica lui este pentru clasa a IVa, și în timp a devenit o culegere enormă de probleme rezolvate, dacă le iei la rând.

 4. Felicitari pentru blog si la multi ani!!! Ne inspiram mult din el, iar problemele de matematica sunt mai usoara cu rubrica speciala din site!! La cat mai multi ani jucausi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente