În orașul vesel Kinder

Unele idei de campanii sunt chiar amuzante, și cea de la Kinder din această toamnă a urcat rapid în topul personal. Pe scurt, sunt câteva premii faine de câștigat, pentru copii, plus alte multe săptămânale, dacă desenați propriul ambalaj pentru ciocolățelele Kinder – cele care vin câte 8 la pachet, fanii știu care (și Moș Crăciun, și Iepurașul, și Moș Nicolae!). Inițial, când am auzit de campanie, am crezut că trebuie desenat cu creionul, ceea ce ar fi fost o adevărată provocare, însă extrem de greu de jurizat, pentru că… de ce să nu recunoaștem, părinții de azi adoră să lucreze, și copiii doar să se uite. Însă mecanismul presupune alt joc, undeva între scrapbook, joc cu autocolante și desen.

Ambalajul va fi construit în aplicația special creată pe ÎnOrașulVesel.ro, folosind pentru colaj uneltele puse la dispoziție aici. Poți, inițial, construi câteva modele de probă, dar pentru a crește numărul de stikere disponibile și a participa la extrageri este nevoie de mai multe coduri din pachetele de ciocolată (verificați pe site cum arată pachetele din promoție!). Arta supremă ar fi să desenezi ambalajul fără să faci deloc apel la ele, ci doar la pensule și culori, însă aici intervine talentul la desen al fiecărui copil, cât de bine se descurcă cu mouse-ul, sau dacă are la îndemână alte unelte grafice. Aplicația poate fi folosită și de pe telefon sau tabletă, așa că, dacă la finger-paint se descurcă mai bine, este o soluție ce poate fi pusă în practică.

Dacă până acum copilul n-a făcut decât să se joace pe uneltele ultramoderne, e timpul să învețe cum le poate utiliza, la nivel creativ. E drept că, cel puțin în cazul celor mai „avansați”, se va simți lipsa unor unelte consacrate în aplicațiile de grafică, dar dacă îl percepeți ca un joc cu autocolante vă veți acomoda. Există un tutorial, care explică pe scurt, însă numai lucrând veți descoperi opțiunile. De exemplu, obiectele pot fi mărite sau micșorate numai la plasarea în pagină. După aceea, nu. Dacă nu vă plac, le ștergeți și plasați altul, după preferințe. Ne-a mai încurcat faptul că nu le-am putut micșora chiar de tot… și păreau un pic disproporționate, însă regulile și piedicile sunt aceleași pentru toți.

Desenul_meu_Orasul_Vesel_Kinder_Chocolate

Campania se încheie pe 30 octombrie 2015, adică până atunci puteți înregistra coduri și desene.

Reguli de participare:

  • Persoana participantă trebuie să aibă 18 ani împliniți, așadar nu faceți contul pe numele copiilor…
  • Aveți nevoie de cel puțin un cod promoțional, pe care îl găsiți în interiorul pachetului Kinder Chocolate în ambalaj T8, 100g. Atenție, nu pierdeți ambalajul! Este necesar la validarea premiului.
  • Desenele trebuie să aibă un grad ridicat de complexitate, și nu toate desenele vor fi acceptate în concurs (vezi regulamentul disponibil pe site!)

Premii:

  • 100 de premii săptămânale – stikere pentru perete.
  • 8 premii speciale – șevalete pentru copii, care se oferă la sfârșitul campaniei.
  • premiul fantastic – un decor integral de cameră, pentru participantul cu cele mai multe desene validate la înscriere.
  • premiul cel mare – ciocolată în ambalaj propriu.

Desenele înscrise în concurs pot fi apoi popularizate pe Facebook. Pentru premiul fantastic, în caz de egalitate la numărul desenelor înscrise, se va ține cont de numărul de voturi strânse de fiecare desen. Așadar, toți cei care vor lăsa la acest articol un comentariu cu link către desenul realizat, vor primi din partea mea o inimioară-vot.

Până atunci, iată cum arată, în versiunea mea, o „coală de tipar” pentru jumătate de cutie. Așa le pot împărți exact, între copii.

KINDER

Cristina H.
Posted in Publicitate and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente