Despre zâne, decoruri și comunicare pe email


Începând cu data de 1.05.2018, aceste materiale se trimit numai persoanelor care sunt abonate/se abonează la newsletterul trimis de pe site. Puteți lăsa comentariul înainte sau după ce vă abonați.

Vă mulțumesc.

Abonează-te la newsletter | Abonează-te la articolele publicate pe blog


Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

 • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
 • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
 • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

 • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
 • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
 • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
 • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.


SearchBox

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace.

3.252 Comments

  • Buna seara! Sunt educatoare in primul an de activitate si as dori, daca puteti sa-mi trimiteti imaginile cu anotimpuri si Mos Timp pentru a decora sala de grupa! Va multumesc!

 1. Buna ziua! As dori si eu toate zanele anotimpurilor va rog. In mod special sunt interesata de zana iernii. Multumesc frumos!

  • Bună seara! Aș dori și eu pachetele cu zânele anotimpurilor și cu Moș Timp, vă rog!
   Mulțumesc anticipat!

  • Bună seara!
   Vă rog frumos , as dori si eu pachetul cu Zâne si Moș Timp.
   Mulțumesc frumos!
   Zi frumoasă în continuare!

  • Bună seara!Sunt profesor debutant pentru învățământul primar și sunt în căutare de materiale menite sa animeze sala de clasă.As dori,dacă se poate șablonul pentru zâna primăverii și moș timp.Vă multumesc!

 2. Bună seara! vă rog să îmi trimiteți șabloanele cu zânele anului. Mi le-ați trimis, dar nu am știut că expiră linkul și nu le -am printat la timp. Vă mulțumesc anticipat!

 3. Bună ziua!
  Aș dori , dacă se poate , pachetul cu zâne pentru pavoazarea sălii de clasă!
  Vă mulțumesc anticipat !

 4. Bună ziua! Vă felicit pentru munca depusă până acum,este încântătoare! Aș dori și eu materialul cu zâna primăvară!

 5. Bună seara. Sincere felicitări pentru articolele și materialele de pe blog. V-aș ruga să-mi trimiteți șabloanele pentru a realiza Zâna Primăvara. Mulțumesc anticipat !

 6. Bună ziua,

  Aș dori și eu sabloanele cu cele patru zâne (primăvară, vară, toamnă și iarnă).

  Vă mulțumesc frumos!

 7. Buna seara! Aș dori și eu toate zânele anotimpurilor vă rog. În mod special sunt interesată de zana primăverii. Mulțumesc frumos!

 8. Bună ziua! Aș dori șabloanele pentru cele patru zâne. Aveți materiale deosebite, mă inspir de la dumneavoastră. Multumesc anticipat!

  • Bună seara!
   Mi-au plăcut foarte mult șabloanele realizate. Aș dori și eu pachetul cu Moș Timp și spiriduși. Mulțumesc pentru generozitate!

  • Bună ziua, sunt minunate șabloanele, precum și ideea de a le împărtăși cu noi! Aș dori și eu pachetul cu Moș Timp și cele 4 zâne. M-am și abonat. Mulțumesc!

 9. Bună ziua!

  Vă rog, dacă se poate, să îmi trimiteți și mie pachetul cu cele patru zâne și Moș Timp! Mulțumesc pentru generozitate și disponibilitate!
  La mulți ani pentru ziua de 8 Martie, mult spor și inspirație!

 10. Bună dimineața! Aș dori foarte mult sa-mi trimiteți pachetul cu Zâne și Moș Timp pentru a-mi decora sala de clasă. Sunt minunate! Vă mulțumesc!

  • Bună seara!
   Mi-au plăcut tare mult șabloanele realizate. Aș dori și eu pachetul cu Moș Timp și spiriduși.
   Mulțumesc pentru generozitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente