Despre zâne, decoruri și comunicare pe email

 


Începând cu data de 1.05.2018, aceste materiale se trimit numai persoanelor care sunt abonate/se abonează la newsletterul trimis de pe site. Puteți lăsa comentariul înainte sau după ce vă abonați.

Vă mulțumesc.

Abonează-te la newsletter | Abonează-te la articolele publicate pe blog


Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

 

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

 • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
 • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
 • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

 • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
 • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
 • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
 • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.

 • Am răspuns tuturor mesajelor sosite până la 2-09-2018 la 20:30. Verificați adresa de mail (și în spam. Cu excepția câtorva persoane care nu au citit cu atenție cele scrise mai sus, și nu am expediat mail). Mesajele adăugate după această dată vor fi procesate în curând.


Posted in Ce pot face doua maini dibace.

2.749 Comments

 1. Bună seara! Aș dori și eu pachetul cu Zâne,daca se poate!vă multumesc mult și o primăvară minunată să aveți!

 2. Bună dimineața!
  Vă rog sa-mi trimiteti si mie șablonul cu moș timp cu spiridușii și Zânele.
  Mulțumesc

 3. Buna ziua! Va rog sa-mi trimiteti si mie decorurile cu Zâne si cu Moș Timp! Va Multumesc anticipat! Felicitări si respect pentru ceea ce faceti!

 4. Bună seara!
  Aș dori pachetul cu zâne și Moș Timp!
  Vă mulțumesc și vă doresc o primăvară binecuvântată!

  ADINA

 5. Bună ziua! Felicitări pentru munca depusa în realizarea acestor șabloane! Daca se poate, le-as dori si eu sa le primesc pe e-mail! 😊 Mulțumesc anticipat!

 6. Buna Cristina,
  As dori sa primesc Zana Primavara, sper ca datorita ei si vremea de afara va deveni mai primavarateca!
  Ma bucur ca existi si ca esti atat de altruista!
  Succes in continuare!

  • Nu sunt, doar că nu poți schimba lucrurile dacă nu ești dispus să dai și de la tine.

 7. Bună seara Mi-au plăcut foarte mult şabloanele dvs., sunt deosebite şi v-aş ruga dacă aţi putea să mi le trimiteti.Multumesc

 8. Bună ziua!
  Aş dori să primesc pachetul cu cele patru zâne şi cel cu Moş Timp.Vă felicit pentru creativitate, efortul depus în realizarea acestor şabloane deosebite şi altruismul de care daţi dovadă.
  Mulţumesc!

 9. Bună ziua! Mă puteți ajuta și pe mine cu trimiterea șablonului pentru Zâna Primăvară? Vă mulțumesc și vă doresc zile cu bucurie!

 10. Bună ziua! Vă rog să-mi trimiteți și mie decorurile cu Zâne și cu Moș Timp! Vă mulțumesc anticipat! Respect pentru ceea ce faceți!

 11. Buna ziua! Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie cele 4 zane si Mos Timp.
  Va multumesc frumos!

 12. buna ziua. Ma scuzati daca sunt insistenta. As dori si eu zanele pentru fereastra!Cand am deschis emailul trimis de d-voastra imi spune ca este gol fisierul.Multumesc.

 13. Bună ziua!
  Vă rog frumos să-mi mai trimiteți zânele, sunt minunate! Trebuie să le reînnoiesc!
  Vă mulțumesc mult!

 14. Buna seara! Va rog sa-mi trimiteti si mie pachetul cu cele patru zane si mos Timp. Multumesc! Va respect si va pretuiesc pentru tot ceea ce faceti!

  • Materialul este disponibil pentru abonații la newsletter.
   Revedeți, vă rog, începutul articolului.

 15. Buna ziua! Va rog sa-mi trimiteti si mie decorurile cu Zâne si cu Moș Timp! Va Multumesc anticipat! Felicitări si respect pentru ceea ce faceti!

 16. Bună ziua! Vă rog să-mi trimiteți decorurile cu Zâne și cu Moș Timp! Mulțumesc anticipat!

 17. Buna ziua! Felicitari! Apreciez munca depusa de dvs! As dori zanele anotimpurilor, va rog! Va multumesc mult!

 18. Bună ziua !
  Aș dori pachetul cu Moș Timp și zâne ( dacă mai este valabilă) ! Vă mulțumesc! O zi frumoasă !

 19. Bună ziua !
  Felicitări pentru efort ! Aș dori și eu pachetul cu MOȘ TIMP și zâne ! Mulțumesc ! O zi frumoasă !

 20. Bună seara! Știu că este vacanță, însă nu-mi pot lua gândul de la aceste zâne minunate. Foarte interesant materialul, sunt convinsă că cei mici îl adoră! Aș dori și eu pachetul, dacă se poate. Vă mulțumesc!

 21. Buna ziua! Va rog sa-mi trimiteti si mie decorurile cu Zâne si cu Moș Timp!
  Va Multumesc anticipat! Felicitări si respect pentru ceea ce faceti!

 22. Buna seara!
  Apreciez foarte mult ceea ce faceti!
  As dori si eu daca se poate pachetul cu zane ,Mos timp si Zana toamna la fereastra clasei.
  Multumesc anticipat!
  Mult succes in noul an scolar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente