Despre zâne, decoruri și comunicare pe email

 


Începând cu data de 1.05.2018, aceste materiale se trimit numai persoanelor care sunt abonate/se abonează la newsletterul trimis de pe site. Puteți lăsa comentariul înainte sau după ce vă abonați.

Vă mulțumesc.

Abonează-te la newsletter | Abonează-te la articolele publicate pe blog


Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

 

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

 • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
 • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
 • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

 • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
 • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
 • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
 • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.

 • Am răspuns tuturor mesajelor sosite până la 2-09-2018 la 20:30. Verificați adresa de mail (și în spam. Cu excepția câtorva persoane care nu au citit cu atenție cele scrise mai sus, și nu am expediat mail). Mesajele adăugate după această dată vor fi procesate în curând.


Posted in Ce pot face doua maini dibace.

2.716 Comments

 1. Bună ziua! Vă rog frumos, dacă vreți, să-mi trimiteți şi mie materialele cu zânele! Vă mulțumesc anticipat!
  O zi frumoasă!

 2. Buna ziua ! imi mai puteti trimite materialele cu Zanele caci fisierul a expirat…v-as fi tare frecunoscatoare. Multumesc pentru bunatatea dumneavoastra. O zi buna!

 3. Bună ziua! Vă rog frumos, dacă vreți, să-mi trimiteți şi mie materialele cu zânele! Vă mulțumesc anticipat!
  O zi frumoasă!

 4. Sunt foarte frumoase aceste Zâne ,și Moș Timp ,aș dori și eu să le am ,faceți lucruri deosebite.
  Mulțumesc mult ! Spor la treabă!

 5. Bună seara! Aş dori dacă se poate să-mi trimite-ţi şi mie materialele cu zâne şi Moş Timp.
  Mulţumesc frumos!

  • Bună seara!
   Am citit mailul de la d-voastră în această seară,am accesat adresa URL şi nu pot să descarc nimic.Cred că sunt în situaţia d-nei Ionela (31 oct.2017).
   V-aş fi recunoscătoare dacă îmi mai puteţi trimite iarăşi materialele cu zânele.
   Mulţumesc mult!

 6. Bună seara! V-aș fi recunoscătoare dacă ați binevoi a-mi trimite şi mie materialele cu zânele! Vă mulțumesc anticipat!

 7. Buna ziua!
  Indraznesc sa va mai cer o data „pechetul cu zane si Mos Timp” .Dintr o eroare umana tot ce am avut salvat in laptop s a sters.
  Multumesc!

 8. Bună ziua! Vă rog frumos, dacă vreți, să-mi trimiteți şi mie materialele cu zânele! Vă mulțumesc anticipat!
  O zi frumoasă!

 9. Vă mulțumesc pentru toate materialele pe care mi le-ați pus la dispoziție până acum și pentru numeroasele surse de inspirație în realizarea temelor la clasa la care predau sau am predat!
  Dacă aș putea, v-aș timite o fotografie cu clasa în care predau. Are amprenta „talentedenazdravani.eu”.
  Vă rog să-mi trimiteți și mie șablonul pentru Moș Timp!
  Multă inspirație în crearea noilor modele!

 10. Bună seara! Vă rog frumos, dacă vreți, să-mi trimiteți şi mie materialele cu zânele! Vă mulțumesc anticipat!
  O seara frumoasă!

 11. Bună seara, vă rog, dacă se poate să-mi trimiteți și mie materialele cu zânele și Moș Timp. Vă mulțumesc pentru ideile creative, materialele realizate și dărnicia cu care le oferiți.
  Vă doresc multă sănătate și putere de muncă!

 12. Buna seara! Daca se poate, va rog sa imi trimiteti si mie materialele cu zanele! Doresc sa infrumusetez, atat cat pot, gradinita inspre bucuria celor mici. Va multumesc si va doresc multa putere de munca!

 13. Buna seara! Apreciez munca dumneavoastra! As dori si eu, daca se poate, materialele cu zanele! Va multumesc si succes in ceea ce faceti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente