Despre zâne, decoruri și comunicare pe email


Începând cu data de 1.05.2018, aceste materiale se trimit numai persoanelor care sunt abonate/se abonează la newsletterul trimis de pe site. Puteți lăsa comentariul înainte sau după ce vă abonați.

Vă mulțumesc.

Abonează-te la newsletter 


Ați ajuns la acest articol în urma redirecționării din articolele dedicate decorurilor cu anotimpuri sau cel cu „Moș Timp”. (Nu știu din care, așa că voi relua imaginile fiecăruia). Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, însă e singurul mod de a vă comunica câteva lucruri și a mă asigura că sunt clare.

zane

Sunteți aici pentru că doriți să primiți pe mail aceste modele. Înainte de a lăsa un mesaj „Doresc modelele”, citiți cele câteva rânduri de mai jos, cu care veți fi implicit de acord când trimiteți mesajul.

  • Veți primi pe mail linkul pentru a descărca o arhivă. Dacă nu știți ce este aceea, accesați www.winrar.com și aflați cum se folosește. Nu e niciodată prea târziu să înveți. Din arhivă extrageți fișierele. Aveți acolo un fișier detaliat, cu explicații, citiți-l.
  • Aceste fișiere le primiți pentru utilizare personală. Pe scurt, le printați, le decupați, le lipiți unde doriți, dar NU LE DAȚI MAI DEPARTE. Și aici se include mail, didactic.ro, scribd, grupuri pe facebook și alte modalități creative. Chiar dacă sunt gratuite, nu înseamnă că puteți face cu ele orice doriți. Am explicat în articolul dedicat lui Moș Timp, dacă nu l-ați citit, faceți-o acum.
  • Recomandați prietenilor/colegilor materialele folosind linkurile articolelor. Le veți primi în mail, odată cu adresa de download.

Am răspuns până acum tuturor cererilor sosite, și rar am depășit, în vacanțe, termenul pe care mi l-am luat, cu îngăduința publicului, de 7 zile. Sunt un singur om care creează conținut, materiale, promovează, încheie parteneriate, administrează site-ul, rezolvă problemele tehnice, merge la servici, urmează cursurile la zi ale unei facultăți de stat, deloc ușoare, și crește singur doi copii. Așa că cererile „vreau acum, în seara asta, că am mâine inspecție” se vor rezolva pe loc numai dacă timpul îmi va permite.

Lăsați mesaje numai la acest articol. Nu la pagina de contact, nu pe facebook. Cum v-ați simți dacă ați veni acasă și în loc să găsiți scrisorile în cutia poștală, de unde să le luați frumos la rând, le găsiți și pe pervaz, pe sub ușă, și lipite pe perete?

Lăsați un singur mesaj. Nu unul acum, unul în 5 minute, unul peste două ore, și unul mâine. Nu are sens. Mesajele sunt moderate, nu apar decât după ce le citesc eu.

Scrieți corect gramatical mesajul. Această cerere vine după ani în care am trimis peste 6000 de pachete cu zâne. Revino pe acest articol dacă n-ai primit într-o săptămână mail (verifică și în spam neapărat!), și, dacă îți găsești mesajul corectat, mai cere-le odată, corect. A greși e omenește, tuturor ne scapă odată ceva, însă greșelile de mai jos deja devin sport național și nu le mai suport.

  • Dacă nu știți conjugarea verbului „a dori”, căutați pe net. Se scrie corect „eu aș dori”, nu „eu ași dorii/a-și dori” sau alte variante.
  • Verbele la persoana a doua plural nu se scriu cu cratimă: „dvs să trimiteți”, nu „să trimite-ți”.
  • Viitorul la persoana a doua plural nu se scrie cu cratimă. Corect: „veți trimite”, nu „ve-ți trimite”.
  • Formele neaccentuate ale pronumelui personal, caz dativ, nu se scriu cu cratimă: „îmi”, nu „î-mi” (î-ți).

Și nu vreau scuze că nu a mers tastatura. Când nu merge se bate un spațiu, se mănâncă o literă, apare în plus una vecină. Dar ca să scrii „ași dori”, i-ul acela e departe! Așadar, pot fi indulgentă, dar am ajuns la limită.

Și, în cele din urmă, dar nu obligatoriu, dacă credeți că efortul meu merită răsplătit, și acest site merită să-și continue existența, puteți dona cât credeți de cuviință, direct în PayPal, folosind acest link. Pentru alte variante, puteți să mă contactați prin mesaj, tot aici, pe articol. Ca idee, până acum am fost întrebată de două ori, și nu am înregistrat nicio donație.

Intenționez ca pe viitor să realizez și alte materiale. Însă totul depinde și de cei care mă citesc și le folosesc corect.

Toate celelalte materiale realizate pe mine pot fi salvate din articolele dedicate. Și acolo, aceeași condiție: recomandați linkul, nu distribuiți materialul. Fotografiile din articole sunt proprietatea mea. Pentru reutilizarea lor, vă rog să mă contactați, este interzisă preluarea lor fără acordul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere,

Cristina H.


SearchBox

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , .

3.512 Comments

  1. Bună dimineața!
    Cristina, te rog sa îmi trimiți, dacă se poate, materialele cu zanele si Mos Timp.
    Mulțumesc anticipat!

  2. Bună seara! Vă rog să îmi trimiteți si mie materialele cu zânele si Moș Timp și celelalte materiale.
    Mult succes în ceea ce faceți si multă putere de muncă!
    Mulțumesc anticipat!

  3. Bună seara!
    Apreciez în mod deosebit materialele cu zânele și Moș Timp și doresc să le afișez și eu în clasă.Vă rog, când aveți timp, să-mi trimiteți și mie aceste materiale.
    Mulțumesc!
    Tana

    • Buna ziua,
      Materialele cu zanele si Mos Timp sunt minunate.
      Daca se poate v-as ruga sa-mi trimiteti si mie aceste mateiale.
      Va multumesc!

  4. Bună ziua! Vă rog frumos, dacă vreți, să-mi trimiteți şi mie materialele cu zânele! Vă mulțumesc anticipat!
    O zi frumoasă!

  5. Bună ziua! Doresc și eu materialele cu zânele și Moș Timp. Țin să vă felicit pentru tot ceea ce faceți, am rămas impresionată. O zi bună vă doresc. Multumesc mult!

  6. Buna ziua! In primul rand felicitari pentru materialele frumoase. As dori si eu,daca se poate zanele si Mos Timp. O zi frumoasa .Multumesc

  7. Buna ziua,
    Va rog mult daca puteti sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu cele 4 zane si cu Mos Timp .va multumesc anticipat.
    Ozi buna va doresc.

  8. Bună ziua! Va rog să-mi trimiteți
    materialele cu Moş Timp şi Zânele. Multumesc mult si felicitari pentru tot ceea ce faceti !

    • În spam ați verificat? V-am trimis chiar de două ori, bănuiesc că ați lăsat două mesaje, în zile diferite…

      On 06-Sep-17 11:57 PM, Talente de Nazdravani wrote:
      On 08-Sep-17 5:46 PM, Talente de Nazdravani wrote:

    • Am verificat,nu am primit sau e posibil să fi şters mesajele 😓.
      Vă rog să imi trimiteți pachetul cu zâne şi Moş Timp ,dacă se mai poate😯.
      Mulțumesc din suflet!

  9. Bună ziua!

    Felicitări pentru materialele deosebite! Vă rog să îmi trimiteți și mie materialele cu cele 4 Zâne și Moș Timp.

    Vă mulțumesc!

  10. Bună seara !

    Felicitări pentru materialele deosebite si munca depusa! Vă rog să îmi trimiteți și mie materialele cu cele 4 Zâne și Moș Timp.

  11. Bună seara !

    Felicitări pentru materialele deosebite si munca depusa ! Vă rog să îmi trimiteți și mie materialele cu cele 4 Zâne și Moș Timp.

  12. Bună ziua!

    Felicitări pentru materialele deosebite! Vă rog să îmi trimiteți și mie materialele cu cele 4 Zâne și Moș Timp.
    Va mulțumesc !

  13. Bună seara ! Felicitări pentru materialele deosebite! Vă rog să îmi trimiteți și mie materialele cu cele 4 Zâne și Moș Timp.
    Va mulțumesc !

  14. Buna seara. Urmaresc si eu site-ul dvs si va felicit din suflet pentru munca pe care o depuneti.
    Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie materialele cu Zanele.

    Multumesc frumos. Daniela

    • Buna ziua, din pacate eu nu am primit materialele. Va urez mult succes in ceea ce faceti si va multumesc frumos ca ne impartasiti si noua.

      Multumesc frumos.
      Daniela

  15. Bună seara! Felicitări pentru minunatele materialele! Vă rog să îmi trimiteți materialele cu Moș Timp și cele patru zâne!
    Vă mulțumesc frumos!

  16. Buna seara!Felicitari pentru materialele frumoase si interesante!As dori si eu, daca se poate ,sabloanele cu Mos Timp. Va multumesc anticipat! Sanatate multa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente