Editura ALL deschide Școala reducerilor până la 70%

Am încercat în această perioadă să cuprind în articole câteva sfaturi de a eficientiza începutul de an școlar, atât ca timp, cât și în ce privește cheltuielile implicate pentru un copil. Sunt încă de părere că, făcute cu cap, nu aruncat cu capul înainte, aceste cheltuieli-sperietoare se pot reduce considerabil. Trebuie doar să investiți timp în căutări.

Editura ALL s-a pregătit pentru începutul de an școlar cu o campanie specială de reduceri la manuale, caiete și alte materiale necesare unui elev – atlase, dicționare etc. Pentru a fi mai ușoară navigarea, meniul promoției este pregătit pe cicluri de învățământ, în așa fel devine mai accesibil căutărilor.

Am avut de „rezolvat” un exercițiu, și, deocamdată, neștiind ce manuale vor fi necesare, am preferat să aleg câteva materiale ce cred că-mi vor fi utile în pregătirea suplimentară cu Iris, și pe care abia aștept să le răsfoiesc.

<strong>INVAT SA SCRIU CORECT 4</strong>  Învăț să scriu corect, un caiet pe care l-am folosit și la clasa I, și a IIa, numai anul trecut nu l-am avut. Nu că evaluarea națională de la a IV-a ne-ar speria foarte tare, dar a scrie corect românește nu e un lucru ce se cere la școală, este o dovadă de respect față de tine, căci suntem români, și față de ceilalți. Bănuiesc că nu vă simțiți confortabil în momentul în care primiți un mesaj de genul acesta: Î-ți aduc eu mîine cartea. Sânt ocupat acum. Sau trece-ți voi cînd ve-ți avea timp pe-aici. Eu știu sigur că mă enervez cumplit, sunt doar câteva reguli de bază, dar care, fără exercițiu, preocupare, atenție, nu pot fi aplicate.

<strong>MATEMATICA DISTRACTIVA PENTRU CLASA A IV-A</strong>Tot pentru ea, dar la capitolul Matematică, am ales volumul Matematică distractivă pentru clasa a IVa. Există, deasemenea, volumele și pentru clasele I-III. Anul trecut a avut opțional de matematică distractivă, și știu că a fost foarte încântată. Și cum bunicul – cel cu care lucrează suplimentar – nu are materiale de ciclul primar, sper ca volumul acesta să le mai îndulcească pasiunea. Îi place matematica mai mult decât limba română, și sper ca și anul acesta doamna să mențină opționalul în orar. Este însă alegerea dânsei, și vom vedea săptămâna viitoare.
ne_jucam_allA treia opțiune a fost tot pentru ea. Ne jucăm și învățăm. Culegerea cuprinde peste o sută de jocuri, ghicitori și rebusuri cu diferite grade de dificultate aplicabile la geografie, cunoașterea mediului, științe ale naturii, precum și la alte discipline școlare. Prezentarea mi s-a părut suficient de interesantă, mai ales că la capitolul învățare prin joacă stăm destul de prost. Mai mult decât atât, anul acesta, când orarul se îmbogățește cu istorie și geografie, lucrurile încep parcă să se complice, iar motivația interioară nu va exista decât dacă lucrurile se desfășoară într-un mod plăcut.

<strong>LIMBA ROMANA SI NORMA ACTUALA</strong>A urmat apoi un volum care mi-a atras atenția prin antet, Aplicații la DOOM 2. Ne plac sau nu modificările introduse, examenele abia urmează, pentru fiecare dintre noi, și ele vor trebui susținute conform normelor în vigoare. Poate nu ne place că „odată” se scrie legat, sau că Primul Război Mondial trebuie scris cu majuscule. Vara aceasta am avut plăcerea să lecturez ușor modificările, și m-a luat durerea de cap, la modul cel mai serios, mai ales că va trebui să le visez. Așadar, vom lucra toți trei cot la cot. Poate pentru ei e mai ușor, însă pentru mine, a le folosi „invers” decât le-am învățat e tortură curată.

<strong>MIC ATLAS DE ANATOMIE</strong> Am completat cu un atlas de anatomie, unul de zoologie (Andrei trece a VI-a) și unul despre păsări, asta cumva să ne luăm porția de informație după ce prin Deltă nu ne-am descurcat prea bine la identificarea zburătoarelor. Cel de anatomie sper că va completa enciclopedia pentru copii pe care o am de mulți ani.

Ar fi plăcut ca atlasele – acum la reducere, 7.5 lei, să existe, toată colecția, în biblioteca clasei, de unde copiii să le poată răsfoi, ori utiliza în timpul orei. De obicei… cadrul didactic vine cu ele de-acasă, rar sunt prezente și pe bănci 🙁 .

Ca să nu aud proteste în casă cum că am fost „nedreaptă” în alegeri, i-am pregătit și lui Andrei un caiet surpriză de gramatică, pentru clasa a VI-a. Anul acesta ne așteaptă vremuri grele, ambii au evaluări. Lipseam eu, cu licența, ca să avem un an la superlativ.

Vă recomand să vă uitați un pic pe prețuri, sunt mai mult decât rezonabile, și să țineți cont de ele când veți discuta, la ședințele cu părinții, viitoarele achiziții. Promoția este valabilă până la 31 octombrie, în limita stocului disponibil. Referitor la utilitatea în viața școlarului atlaselor, dicționarelor, și altor materiale auxiliare, am scris și anul trecut, și nu voi relua acum informația.

Vă doresc un început de an școlar cu zâmbetul pe buze!

ALL_scoala_reducerilor

 

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Publicitate and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente