De 1 iunie, Țara Minunilor se mută la Plaza România

Vino in poveste - Plaza RomaniaSâmbătă, 30 mai, de la ora 12.00 și până la 18.00, Plaza România le-a pregătit celor mici un program antrenant de joacă, program ce îi va face să se bucure din plin de surprizele din Țara Minunilor. De la 12.00 până la 14.00 și de la 15.00 la 18.00, copiii vor avea parte de activități tematice: ateliere, inclusiv unele de pictură și coloristică și unul de fotografie cu accesorii, jocuri interactive cu animatori, face painting, modelare baloane și un dans cu Pălărierul Nebun. Între 13.00 și 14.00 are loc spectacolul de teatru pentru copii „Alice în Țara Minunilor”.

Duminică, 31 mai, jocurile se țin lanț la Plaza România între 15.00 și 17.00. Pe cei mici îi așteaptă Traseul către Țara Minunilor cu figurine din Alice în Țara Minunilor, Vraja magică rostită de copii și comoara din Țara Minunilor, Corul Copiilor, plus un zbor în lumea fermecată cu parașuta colorată. De la ora 17.00, copiii se vor putea delecta cu teatru de umbre, urmărind spectacolul „Noile aventuri ale lui Alice în Țara Minunilor”.

Pe 1 iunie, animatorii îi vor chema la joacă pe juniori, care se vor putea distra la Plaza România cu sesiuni de face painting, modelare de baloane și la un atelier de pictură și coloristică (15.00 – 17.00). De la patru la șase seara, e rândul unui spectacol de teatru și al dansului pentru copii cu Clubul „Feel&Dance”.

Vedetele zilei de sâmbătă, 6 iunie, vor fi puzzle-ul uriaș „Alice în Țara Minunilor”, spectacolul „Alice și cavalerii din Țara Minunilor” și exercițiile „Toată lumea dansează precum Alice” (15.00 – 18.00), dar din program nu lipsesc spectacolul de teatru și jocurile interactive (12.00 – 14.00). În după-amiaza zilei de duminică, 7 iunie, între orele 15.00 și 17.00, cei mici vor colora personajele din Țara Minunilor – Iepurele, Alice, Regina – și vor călători cu Trenulețul personajelor din Alice în Țara Minunilor. Juniorii vor putea totodată participa la parada modei pe covorul roșu și la concursul „Kids Got Talent”, iar seara se va încheia cu un spectacol de teatru.

În plus, cu ocazia Lunii copiilor, cei trei posesori de Fidelicard Family care cheltuie sumele cele mai mari în Plaza România între 1 și 30 iunie vor câștiga puncte în valoare de 500 de lei fiecare.

Cristina H.
Posted in Idei pentru timpul liber and tagged .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente