15 mai – ziua familiei

family

Mai e un pic și bate miezul nopții… și s-a încheiat și anul acesta ziua familiei. Aș fi vrut s-o petrecem în familie, cu adevărat, dar Andrei e la școală într-un colț al orașului, Iris în celălalt, iar eu traversez magistralele ca să ajung la ale mele. Apoi, am sărbătorit cu Irisuca, pe coridoarele de la policlinică… și în cele din urmă am avut în sfârșit o plimbare de seară, toți trei, din farmacie în farmacie…

Ziua s-a înseninat seara, când într-un final am ajuns acasă, și m-au anunțat copiii că a sosit ceva pentru mine. Dacă era pentru ei, aflam imediat, căci mă sunau să-mi ceară voie să deschidă… dar acum chiar m-am bucurat! O ramă foto geometrică, pentru care n-am avut eu ce poze să tai, repede, și am „trișat”. Am făcut o probă cu editorul foto, să vedem cam ce poze alegem pentru galeria noastră de „happy family”.

Surpriza a sosit de la Nestlé România, care, pentru a sărbători Ziua Internațională a Familiei,  donează 2% din valoarea cumpărăturilor tale în magazinele Cora în luna mai către o mare familie: Organizația SOS Satele Copiilor România.

„Nestlé prețuiește și celebrează familia. Prin această initiațivă ne dorim să venim în sprijinul copiilor de la SOS Satele Copiilor România, contribuind la dezvoltarea armonioasă a acestora. De asemenea, pentru că am vrut să ne implicăm și mai mult de atât, o echipă formată din angajații Nestle România s-a oferit voluntar să construiască un loc de joacă special pentru ei, care să le aducă multe momente de bucurie”, a declarat Ana-Maria Doxan, Communications Director, Nestle România.

Organizația SOS Satele Copiilor România are misiunea de a integra copiii într-o familie SOS sau de a oferi sprijin familiei biologice.

„Pentru noi, fiecare copil este important și ne dorim ca ei să se dezvolte într-un mediu familial. Ne implicăm pe termen lung, iar donațiile ne ajută să le oferim copiilor sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios. Apreciem donația făcută de Nestle România, pentru că ne va ajuta să venim în spijinul celor care au nevoie de noi”, a declarat Carmen Brumă, Manager Departament Strângere de Fonduri și Comunicare, Organizația SOS Satele Copiilor România.

Ziua Internațională a Familiei este sărbătorită, pe 15 mai, în întreaga lume, pentru a sublinia importanţa familiei și rolul ei în dezvoltarea societății. Această zi a fost instituită de Adunarea Generală a ONU încă din 1993. Ziua Internațională a Familiei este o oportunitate de a celebra alături de cei dragi cele mai frumoase momente petrecute împreună.

În seara aceasta am ajuns și în Cora… și cum lapte praf și alte produse pentru bebeluși nu ne erau utile, ne-am luat o cutie mare de batoane Lion, Nesquik și cereale pentru copii, produse Nestlé, căci altă idee de a pune în practică campania nu am avut, la vârsta noastră de „copii mari”.

Voi ce-ați făcut special azi? V-ați petrecut ziua cu familia?

Nestle-Romania

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei and tagged , , , .

2 Comments

  1. Chiar nu stiam de aceasta sustinere…..diseara merg sa fac achizitiile de cereale si capuccino de la Cora, tocmai pentru sustinere…..

    • Roxana, eu când am auzit m-am gândit la lapte praf și borcănelele cu mâncârică, pentru bebeluși, și mi-am zis că n-am ce să iau.
      Noroc că mintea vine repede la loc 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente